| Sasha203 a întrebat:

Am o problema cu calculatorul, nu stiu din ce cauza nu pot dezinstala anumite programe. Oare de ce?
Cei care se pricep, dati add la mysterious_girl03. an nevoie urgenta de ajutor

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru dezinstalarea unui program există mai multe posibilităţi: 1.Start/All Programs/programul respectiv şi Uninstall (dacă are această opţiune).
2.Start/Control Panel/Add or remove Programs/programul respectiv şi dai Remove.
3.My Computer/Local Disk(Chappy/Program Files, clic dreapta pe programul respectiv şi Delete.
4.Foloseşti un program de dezinstalare, gen Revo uninstaller.
5. Dacă nu-ţi reuşeşte cu nici una din cele 4 variante descarcă şi instalează un program numit Unlocker, acesta reuşeşte să dezinstaleze şi programele mai „recalcitrante". Succes!

5 răspunsuri:
| Chitaila a răspuns:

Descarca Revo Unistaller Pro 2.5.9 si poti sa dezinstalezi acele programe fortat..nu conteaza daca sunt protejate sau nu.le va dezinstala.
Funda?

| Sasha203 explică (pentru Chitaila):

Cineva mi-a sugerat System explorer. E acelasi lucru?
Si totusi de ce nu se pot dezinstala? Mentionez faptul ca inainte sa am mai multi utilizatori puteam scooate orice. Acum nu.

| Chitaila a răspuns (pentru Sasha203):

Citez " inainte sa am mai multi utilizatori"...
de ce n-ai zis asa de la inceput?
nu poti dezinstala pentru ca nu esti logat (la PC) pe contul de administrator.
logheaza-te pe contul de administrator si apoi poti sterge programele.
daca nu merge nici asa descarca Revo Unistaller 2.5.9 ....si System explorer nu este acelasi lucru cu programul pe care til-am sugerat.

| Sasha203 explică (pentru Chitaila):

Nu ma pot loga pe adminnstator pentru ca nu imi apare cand se deschide pc-u. Imi apar doar 2 chestii si nici de pe una nu pot. Cand am cautat in calculator sa scot alti utilizatori am vazut ca am multe conturi acolo dar sunt blocate.

| Chitaila a răspuns (pentru Sasha203):

Intra in Start > Control Panel > User Accounts si de aici le poti activa.