| emyy31 a întrebat:

Buna TPU.am o problema cu cardul de la aparatul foto.fie ca il pun prin usb s-au fie ca il bag in laptop nu imi citeste continutul sau.deci imi citeste cardul dar cand il deschid nu imi apare nimic desi eu am poze pe el.imi puteti spune de ce? dau funda happy

12 răspunsuri:
| valentin75 a răspuns:

Salut! Banuiesc ca ai un cititor de carduri care se conecteaza la computer sau laptop prin usb. Ai doua optiuni, ori ai o problema la usb, ori cardul are probleme. Daca se vede pe aparatul foto tot ce e pe card, toate pozele, eu as schimba cititorul de carduri. Ai putea incerca la altcineva un cititor, vezi ca si unele imprimante citesc carduri. Daca e o problema de usb din computer reinstaleaza sau upgrade la drivere, poti folosi "driver booster" de pe net! Bafta!

| emyy31 explică (pentru valentin75):

Da am uitat sa mentionez ca in aparat pot vedea toate pozele care sunt pe card

| valentin75 a răspuns:

Salut! De ce nu conectezi aparatul foto direct la computer, lasi cardul in el. In acest mod ai putea salva ce este pe card. Banuiesc ca aparatul are un miniusb pentru conectare la computer. Ai incercat aceasta varianta? Iti trebuie un cablu, poate gasesti!

| emyy31 explică (pentru valentin75):

Am incercat si asa.di tot nu citeste pozele sad

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandruuuuuuu a răspuns:

Dai ai card cu optiune locl unlock adica un fel de butonas care se lasa in sus si in jos pe partea stanga in poti pune pe ala pe unlock asa pateam si eu ca tine dar am aflat ca de acolo mi se tragea.

| emyy31 explică (pentru Alexandruuuuuuu):

Am verificat si la butonasul ala si nu este de acolo

| Varzar_Raul_1999 a răspuns:

Pe aparat ti-l citeste?
Poate nu e formatat corect

| emyy31 explică (pentru Varzar_Raul_1999):

Pe aparat mi le citeste