anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu cardul video de la PC. Am doua PC-uri: unul este stricat (HP Workstation xw8400), si cel de pe care scriu acum (IBM IntelliStation M Pro 6218-20U). Ei bine, acum cativa ani, celalalt PC s-a stricat datorita unui antivirus pe care l-am instalat prea tarziu ca sa imi mai stearga virusii. Tin minte cateva detalii despre el:
- Windows XP, 200 GB, 3 GB RAM, Card Video: (nu mai stiu numele, dar cred ca era NVIDIA Quadro FX 4500 PCI Express dupa cate scrie pe site-ul lor) 512MB (cred) cu Pixel Shader 3.0.
Ei bine, acest computer este mult mai slab:
- Windows XP, 50 GB, 1.6 GB RAM, Card Video: Nvidia Quadro FX1100 cu Pixel Shader 2.0.
Jocurile pe care as vrea sa le joc (Dead Space, Bioshock, Crysis, Call of Duty etc.) nu merg, datorita cardului video.
Acum, intrebarea mea este: se poate sa mut cardul video din acel PC in acesta, sau fiecare PC si fiecare card are marimea lor speciala, asa ca nu pot schimba?
Daca se poate, ma instruiti va rog cum se face? Multumesc anticipat happy

2 răspunsuri:
| nutepriveste21 a răspuns:

Nu merge, asta Nvidia Quadro FX1100 cu Pixel Shader 2.0 e pe slot agpx8 iar cealalta pe pci expres.In primul rand nu se pot interconecta datorita dimensiunilor diferite ca sa nu mai vorbim de compatibilitate.

| BLKZ a răspuns:

Un PC nu se strica din cauza unui antivirus, cel mai probabil s-a defectat o componenta care poate fi inlocuita si astfel sa-ti functioneze sistemul. Ne poti spune cum se manifesta pc-ul care nu merge? (nu are imagine, se restarteaza, etc)?