| BloodAndBon3 a întrebat:

Am o problema cu metin-ul. Cand vreau sa intru imi apare eroarea Metin.CREATE_NO_APROPRIATE_DEVICE.L-am inchis aseara bine-merci si de dimineata probleme.Am windows XP si placa video Nvidia GForce FX 5500.Am actualizat azi driverul placii video, degeaba.L-am pus pe cel de pe CD al placii si... tot in zadar.Am si formatat toata partitia cu jocuri si acelasi rezultat.

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Nu stiu ce sa spun, nu mai joc de 2 ani Metin si la alte jocuri nu mi s-a mai intamplat sa imi zica asa, uite aici o discutie pe un forum despre aceasta probleme http://board.metin2.co.uk/......te-device/

Bafta!

PS: ti-as recomanda sa mai instalezi inca o data metinul, dupa care sa-l dezinstalezi cu un program special (ex: Total Uninstall) ca sa-ti stearga si key-urile din registrii ca poate fi si din cauza lor.

| BloodAndBon3 explică (pentru introduaicinumele):

Sincer sa fiu m-am uitat la asta... cred ca m-am uitat la toate topicurile de genul asta. Cat despre key-urile din registri folosesc 2 programe diferite de sters registrii care nu au ce cauta laughing. Multumesc oricumbig grin

2 răspunsuri:
| BloodAndBon3 explică:

Mai astept pareri. daca nu iti dau tie funda.