| Fumarel_Razvan_1993 a întrebat:

Buna TpU. Am o problema cu pc-ul. In primul rand daca ii dau sa imi verifice hardul zice ca nu e instalat si in al 2-lea rand imi arata pe fundal negru si scrie "windows is loading files" si sub asta un spatiu in care se incarca dar niciodata nu termina de incarcat. Ce are? Ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| VyrusEleven a răspuns:

Ok. E putin mai complicat atunci. Ceea ce va trebui sa faci este putin complicat, dar te pot ajuta. Va trebui sa desfaci carcasa si sa scoti bateria de la BIOS, sa o pui la loc dupa care va trebui sa scoti Jumper-ii din hard-disk (piciorusele alea care stau pe pini). Va trebui sa te asiguri ca sunt in pozitia de slave sau cable select. pui totul cap la cap ii dai "cheie" si iti merge garantat. Daca ai indoieli si poti face rost de un laptop te pot asista prin Skype cu toata placerea. Sper sa te ajute. Bafta

3 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Desfa calculatorul si verifica cablul de conexiune de la HDD la placa de baza.
Scoate-l din mufa de cateva ori.
Curata-l si de praf.

| VyrusEleven a răspuns:

Sfatul meu este sa reinstalezi windows-ul. Daca aceasta problema a aparut din senin, poate fi un conflict provocat de vreun program intre drivere. Dschide Control panel, task manager si vezi daca iti apare hardul acolo si daca e cu rosu. Ai putea sa incerci un sistem recovery. S-ar putea sa mearga. bafta

| Fumarel_Razvan_1993 explică (pentru VyrusEleven):

Deci mie nu imi intra in windows, ca asa ar fi altceva dar nici acolo nu imi merge

| VyrusEleven a răspuns (pentru Fumarel_Razvan_1993):

Ok. E putin mai complicat atunci. Ceea ce va trebui sa faci este putin complicat, dar te pot ajuta. Va trebui sa desfaci carcasa si sa scoti bateria de la BIOS, sa o pui la loc dupa care va trebui sa scoti Jumper-ii din hard-disk (piciorusele alea care stau pe pini). Va trebui sa te asiguri ca sunt in pozitia de slave sau cable select. pui totul cap la cap ii dai "cheie" si iti merge garantat. Daca ai indoieli si poti face rost de un laptop te pot asista prin Skype cu toata placerea. Sper sa te ajute. Bafta