Deschizi calculatorul, apesi pe F8, dai pe repair your computer apoi dai pe last good configuration. si mi mi s-a intamplat si e din cauza unor programe instalate recent care ti-au dat hard-ul peste cap. Daca nu merge reinstaleaza windows-ul.
La mine nu mai aparea repair your computer dar imi aparea good configuration din prima cand am dat f8 in fine. faza buna e ca nu imi mai face asa.
Dezinstaleaza toate programele, inclusiv jocurile recent instalate si dai un restart! Daca nu poti din cauza ca e blocat tot, stinge-l, si in momentul in care ti se se aprinde tine apasat tasta F12 si intra in Safe mode, acolo o sa poti sa le dezinstalezi si dupa intrii sa vezi daca s-a rezolvat problema!
Inainte sa se aprinda pc`ul, apasa repede tasta F8. O sa iti apara o lista unde selectezi "Repair your computer". Intri in el (astepti putin sa se incarce) si o sa iti apara o alta lista unde trebuie sa dai Repair Computer. Apoi astepti... Pc`ul o sa caute ce probleme are. Mergi mai departe dupa care o sa mearga din nou ca inainte. Bafta