| evelina555877 a întrebat:

Bună TPU! Am o problemă cu telefonul meu Redmi a10, nu l-am luat de mult, având în vedere că îl am din 26 decembrie 2023, problema este că i am închis setarea aceea de învârtire iar acesta se învârte mereu, eu nu vreau. Mai am o problemă tot așa, toate setările de vibrație sunt închise iar când mă joc brawl stars vibrează și nu vreau. Ce ar trebui să fac?

4 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Prin setarea de învârtire te referi la vibrații?

Verifica bine in setari daca ai dezactivat vibratiile, sa nu il fi pus pe mod vibrații.

In jocuri va trebui sa intri la fiecare joc in setari si la vibration sa dai off.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru DenisIonut01):

Este o functie care roteste ecranul nu are treaba cu vibratiile.

| DenisIonut01 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu înțelesesem, cu vibrația ți-am răspuns, referitor la rotirea ecranului, daca esti sigur ca ai oprit setarea aia, posibil tu cand stap cu el mai într-o parte sa apara in colt un buton care apesi din greseala, ala intoarce ecranul. Daca nu este aceasta problema, poti salva toate datele si apoi sa dai o resetare la telefon. Dupa asta daca mai face asa il duci la garanție

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dul in servis daca mai este in garantie si reparatia este gratuita, iar daca este defect il schimbă cu altul.