| SorinaFelina a întrebat:

Am o problema cu Windowsul meu. Asi vrea sa imi dati cat mai repede o solutie. Problema mea este urmatoarea (de fapt am mai multe probleme.):
-cand vreau sa ma uit la o filmare pe orce site asi intra nu pot vizualiza nici o filmare de ex youtuobe mega video, trilulilu etc...
-deseori imi apare o eroare ce spune ceva de Low Disk space si imi apare disk cleanup pentru a face automat loc in fisiere deoarece fratele meu a instalat jocuri care nu se pot sterge fiindca imi apare eroare
-unele siteuri nu apar sub forma initiala, mai pe inteles fondul este alb si totul e scris cu albastru
-mi se blocheaza mouseul si se aude un fel de "bing" cand mi se blocheaza si nu pot face anumite activitati pe internet.

acestea sunt problemele mele de la windows. Trebuie sa il reinststalez?, Ce imi recomandati?, Va rog raspundeti serios la aceasta intrebare. Multumesc.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

JustWannaHelp ti-a raspuns cel mai corect. Merita funda!

| Zenithf a răspuns:

Pentru ca sa iti functioneze bine, pe partitia C ar trebui sa fie cel putin 200 MB sau daca este mai mare de 2000 MB, peste 10% din volumul ei liber. Spune-i lu' frate-tu ca jocurile nu se instaleaza pe partitia sistem, ce poate sa dea jos de acolo si sa instaleze pe alta partitie. Sau sa-si ia si el calculator si sa faca ce vrea cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ti-as recomanda un System Restore, desi pana si ala are nevoie de spatiu!
Deschide meniul Start-->Run-->scrii (fara ghilimele)"%temp%"-->OK-->stergi tot din acel folder; asa mai castigi niste spatiu liber.
Rulezi System Restore(Start-->All Programs-->Accesories-->System Tools) si alegi un punct de restaurare cat mai indepartat. System Restore e util pentru a-ti da calculatorul cu vreo cateva saptamani/luni de zile in urma, cand se afla intr-o stare mai stabila decat cea actuala.
Sper ca asta iti rezolva din probleme, cat despre videoclipurile de pe net, te descurci apoi cu Adobe Flash Player happy. Mai intai incearca ce am scris mai sus. Daca n-ai succes atunci da...reinstalare Windows. Ti-as mai da si alte solutii, dar tare ma tem ca nu te vor ajuta mai mult ca cele de dinainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sorin2tudora, chiar cel mai corect? Asa siguri suntem? Mai sa fie! Ce m-ai descurajat, sa stii! straight face