Întrebare recomandată | aLlexaNndRa13 a întrebat:

am o problema cu yahoo messenger.cand vreau sa intru pe id-ul meu imi spune:nu va putem autentifica in Yahoo Messenger.Este posibil sa fie o problema la conexiunea Internet.Verificati computerul daca este conectat la Internet. Faceti clic pe Depanare pentru a derula o serie de teste care sa incerce diagnosticarea problemei de conexiune. Apoi dau clic pe depanare se incarca ceva si apoi incerc din bou si aceeasi poveste.pe id-ul lui tata am putut intra.am spus ca trebuie instalat din nou l-am instalat si tot aceeasi poveste.ma poate ajuta cineva? e urgent crying! dau funda! big grin

12 răspunsuri:
| cυρcαкє a răspuns:

Bună. happy

Păi în primul rând fii atentă să scrii bine, la parolă să fii atentă la Caps Lock iar dacă cumva parola ta include numere și folosești tastele din dreapta, ai grijă să fie Num Lk activat.
Dacă nici așa nu merge poate că ai altă parolă, și ar fi bine să ți-o schimbi.
Sau poate că este o problemă care se va rezolva singură, dacă nu, soluția ar fi să-ți faci alt ID. sad

Pa, pa. wave

Răspuns utilizator avertizat
| Terminatorul2 a răspuns:

Poate ai scris parola gresit sau ID gresit

| xAlvin a răspuns:

Stiu cum e ca la fel imi mai face si mie dar stai linistia ca poti sa intri nu este nici o problema

| aLlexaNndRa13 explică (pentru xAlvin):

Dar de ieri seara nu mai pot intra decat pe id-ul lui tata. crying

| xAlvin a răspuns (pentru aLlexaNndRa13):

Si eu am doua id-uri pe unu puteam pe unu du si dupa o zi si-a revenit

| aLlexaNndRa13 explică (pentru xAlvin):

Eu acum am mai mult de o zi!

| SmecheruCuSpate a răspuns:

Asteapta cateva zile sa vezi daca is revine, daca nu s-ar putea sa iti fi inchis yahoo contul (nu ma intreba de ce)

| rateu a răspuns:

1. ai scris bine parola?
2.este connectata la net?
3.vezi poate iti blocheaza firewellu messu
4.cand iti da eroarea acolo scrie forgott pass etc. si langa mai scrie si troubellshoting.Dai pe ea

| Stefycandy a răspuns:

Nu,nu te poate ajuta nimeni asa si la mine trebuie sa redefragmentezi calculatorul (leptopul) sper ca te-am ajutat

| aLlexaNndRa13 explică (pentru Stefycandy):

Si cum pot sa fac asta?

| Stefycandy a răspuns (pentru aLlexaNndRa13):

Pai ai nevoie de un profesionist care are un cd si te costa cam30 lei