Daca vrei in Real du-te in real si cauta o tableta de 300 lei, dar nu prea vei gasi una buna. mai bine ai cauta un laptop la mana a 2a.
Nu cred ca un laptop la mana a2a e mai bun. Dar mersi oricum.
Ba da. e mult mai bun. Un laptop ok mai vechi il poti scoate la mana 2a si folosi la ce-ti trebuie tie. o tableta mai greu gasesti.
Multumesc.o sa ma mai gandesc.
De ce iti trebuie tableta in clasa a 7-a?
Eu sunt a 11-a si nu imi doresc asa ceva... Un calculator e arhisuficent!
A da, la varsta ta, te poti juca linistita cu papusile decat temple run sau angry bird!
Salut!
Uite aici niste tablete ieftine:
http://www.emag.ro/tablete/tablete-ieftine-pret,intre-200-si-500/c
Dar cu siguranta nu ai un grad ridicat de calitate! Si nici nu cred ca iti vei gasi la banii aia asa ceva mai ales sa mearga si net-ul excelent!
Dar sper sa iti gasesti ceva bun.
Pa-paa si succes;)
Stiu. Inainte aveam Sg galaxy tab 2. Si era foarte buna. Dar a patit ce-a patit. Si acum, sper sa gasesc...una bunicica.
Exact cum spune si introduaicinumele in real vei gasi o tableta la 2 milioane 60 cu tastatuta incorporata, acum doua zile ia luat fratelui mei parintii mei, are 7 inch si e ok, mai bine iti cumperi din real decat de la mana a doua, parerea mea proprie, daca o iei deja folosita ea poate fi ca un dintisor al unui copilas in crestere, el sa arate bine dar sa cada la un momendat asa e si cu electrocasnicele ele pot arata bine la exterior dar inauntru sa fie stricare, nu ai nicio garantie ca nu a fost candva apa in ea, sau alte probleme care le-a avut. Pupic.