anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema la laptop! Deodata a inceput sa dispara conexiunea LAN (Local Area Connection) si vreau sa o instalez din nou! Nu am nici un CD si sa nu imi dati site-uri ca nu am cum intra pe ele! Si nu vreau sa chem un instalator! Stiti o alta metoda?

Răspuns Câştigător
| victorandrei a răspuns:

Incearca sa dai restart si inainte de logare apasa F8, din "meniul aparut" apasa "last known good configuration that worked" - ai o sansa sa mearga

21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Click pe Start.Intra in Control Panel. Apoi da click pe Network and Internet Connections apoi click pe Network Connections.Acolo gasesti LAN.Vezi daca apari conectata.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Nu am!

| darrio2007 a răspuns:

N-auzi frate ca nu are net.

| WR104 a răspuns:

Poate ai un boton de pe care se activeaa si deactiveaza conexiunea asa cum am si eu la al meu laptuc.

| anonim_4396 explică (pentru WR104):

Pai nu... Acum 3 zile aveam Local Area Connection cand intram acolo... acum e sters si nu il gasesc! Am dat si Search dar nu!

| harhas a răspuns:

Pai ce are daca dispare? ..nu este nimic neobisnuit. daca iti merge e ok!

| anonim_4396 explică (pentru harhas):

Daca nu stii nu te mai baga... Cum sa mearga daca a disparut conexiunea LAN?

| WR104 a răspuns (pentru anonim_4396):

Are dreptate, cred ca se refera la iconita de langa ceas din dreapta jos, la unii mai dispare din cand in cand desi conexiunea nu se pierde.
Poate ai nevoie de o actualiare a placii de retea.Succes!

Cum fac asta?

Descarca un program gen Driver Genius care iti cauta si instaleaa automat driverele la toate componentele.
Sa le instalei pe fiecare in parte e mai complicat, daca vrei poti intra managerul de dispoitive si de acolo sa actualizei driverul placii de retea dar e mai complicat, eu am win 7 lb romana, banuiesc ca tu ai xp in lb engleza.

Cum vrei frate sa il instalez daca nu merge netul?

Ok, intra la mangerul de dispozitive si vei acolo care e problema cu placa de retea daca e ok sau are un semn al mirarri sau un semn cu galben, daca e vr o eroare, poate pur si simplu e dezactivata, daca ai sters ceva o sa fie cam greu sa rezolvi ceva fara cd.

Nu eu am sters! A disparut singur! Urasc Windows! Ma poti ghida pas cu pas?

| xCatalin222222 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu as propune sa te duci la un prieten si sa cauti driverul " ethernet controller " si sa incerci sa-l instalezi happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am dat si in Control Panel>Internet Connection si nu e acolo! Am dat si search, dar degeaba!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne... Cum vrei sa intru pe net sa il descarc daca nu merge netul?

| victorandrei a răspuns:

Intra in control panel/ network and sharing / change adapter settings / si vezi daca ai acolo "local area connection"

| anonim_4396 explică (pentru victorandrei):

Pai nu am asta e problema!

| victorandrei a răspuns (pentru anonim_4396):

Incearca sa dai restart si inainte de logare apasa F8, din "meniul aparut" apasa "last known good configuration that worked" - ai o sansa sa mearga

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| raidxp a răspuns:

happy happy numai prostii ti-au spus, da click pe start>run si acolo scrii devmgmt.msc cauta unde scrie network adapters si da click pe el ce apare?