| unknown3243 a întrebat:

Am o problema la pc. De ieri de dimineata dau drumul la pc dar nu se aprinde monitorul. De la ce poate sa fie?

8 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Pai de la monitor.asigura-te ca e in priza, ca are curent, ca nu l-ai oprti de la buton daca nu se aprinde. fugi si cumpara altul.probabil s-a ars.ca sa te convingi incearca cu alt monitor.

| .::CyBeR::. a răspuns:

Pai... pot fi multe chestii :
1-poate placa video e dusa, daca da trebuie schimbata
2-poate fi cablul care face legatura dintre monitor si placa video, verifica daca nu s-a rupt \ indoit un pin sau mai multi
3-poate fi monitorul
4-poate fi cablul de alimentare
5-poate ai monitorul oprit
Cam astea ar putea fi.
P. S: Faza cu repusul windows-ului e o prostie, nu trebuie sa-l schimbi la fiecare problema(uneori), daca e mai grav da.
Daca vrei sa verifici daca e placa video, schimba slotul, de la placa video la placa video integrata in placa de baza, asa poti sa afli daca e placa video.

| unknown3243 explică:

Am incercat cu mufele am incercat cu butonul dar degeaba eu cred sa nu fie de la cablu.

| 0marry0 a răspuns:

Ai ecran plat?
Ai incercat mufele? Poate nu mai face contact una din ele, eu asa am patit.
Sau poate are un buton ceva pe la spate, pe care nu l-ai vazut pana acum. Stiu cazuri happy.

| Pinkutza a răspuns:

Poate fi monitorul deconectat :-P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.cautsex.com - Vrei sa faci sex!? Cautsex.com portal adult doar pentru sex.Gasete perechea potrivita pentru sex.
Inscriere gratuita, vizualizare membrii gratuit - toate optiunile sunt gratuite!
La multi ani!

| Gică1122 a răspuns:

Nu ma pricep exact. dar se-ar putea sa fie de la monitor ...nu de la calculator.

| Darya303 a răspuns:

Si mie mi-s-a intamplat si am fost nevoita sa reinstalez windowsul.Nu mai e alta solutie.tongue