Pai de la monitor.asigura-te ca e in priza, ca are curent, ca nu l-ai oprti de la buton daca nu se aprinde. fugi si cumpara altul.probabil s-a ars.ca sa te convingi incearca cu alt monitor.
Pai... pot fi multe chestii :
1-poate placa video e dusa, daca da trebuie schimbata
2-poate fi cablul care face legatura dintre monitor si placa video, verifica daca nu s-a rupt \ indoit un pin sau mai multi
3-poate fi monitorul
4-poate fi cablul de alimentare
5-poate ai monitorul oprit
Cam astea ar putea fi.
P. S: Faza cu repusul windows-ului e o prostie, nu trebuie sa-l schimbi la fiecare problema(uneori), daca e mai grav da.
Daca vrei sa verifici daca e placa video, schimba slotul, de la placa video la placa video integrata in placa de baza, asa poti sa afli daca e placa video.
Am incercat cu mufele am incercat cu butonul dar degeaba eu cred sa nu fie de la cablu.
Ai ecran plat?
Ai incercat mufele? Poate nu mai face contact una din ele, eu asa am patit.
Sau poate are un buton ceva pe la spate, pe care nu l-ai vazut pana acum. Stiu cazuri .
Http://www.cautsex.com - Vrei sa faci sex!? Cautsex.com portal adult doar pentru sex.Gasete perechea potrivita pentru sex.
Inscriere gratuita, vizualizare membrii gratuit - toate optiunile sunt gratuite!
La multi ani!
Nu ma pricep exact. dar se-ar putea sa fie de la monitor ...nu de la calculator.
Si mie mi-s-a intamplat si am fost nevoita sa reinstalez windowsul.Nu mai e alta solutie.
AvalohAlyn întreabă: