| TheSmart a întrebat:

Am o problema la Windows (7):

Deci, stiti ca la Windows 7 bara de jos in care este internetul, biblioteca, etc... (si ce-ti mai pui acolo) este albastra. Ei bine la mine nu stiu cum s-a facut alba. Dar nu doar ea. Si netul. Adica nu tot, dar la unele lucruri, de exemplu când voiam sa ma loghez pe TPU la bara aceea mi-o dadea toata alba. Si nu vedeam nimic pentru ca ea este alba si la pc tot alb vedeam. Dar când am apasat pe acel buton de "Pune o intrebare" (el era verde) din nou nimic nu imi arata desi era verde. Am Windows-ul 7 de parca zici ca e Windows xp. (el e alb),(doar ca nu cum imi este mie...).
NOTA: Eu nu am facut nimic la pc. Am venit de la scoala si l-am gasit asa.. La el era tata poate el a facut ceva.... Dau Funda pentru cine ma ajuta!
PS: Scuzati daca nu am zis destul de clar. Dar mi-e greu sa explic fiindca nu am mai vazut problema asta niciodata...

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa o poza!

| darkmycs1 a răspuns:

Reformateaza-l sau bagati un antivirus bun si scaneaza-l!

| Cristi_Cristian_1991_gkmn a răspuns:

Virus... reformateaza-l

| Cristi_Cristian_1991_gkmn a răspuns:

Sau calculatorul tau e cam stricat.

| gaby1924 a răspuns:

Se prea poate ca tatal tau sa di schimbat din greseala sau intentionat acele lucruri la win7 ca sa schimbi aproape pe tot ce dai click dreapta are customise.
Daca nu gasesti cum sa rezolvi refa windows-ul. Win7 nu iti ia mai mult de 30 min big grin