Buna.Reinstaleaza placa video.Si eu am avut problema asta.Sau reinstaleaza windows-ul si apoi toate driverele calculatorului.Pa,pa
Aici nu pot reinstala nimic. Este vreun buton on/off pentru 3d graphics pe undeva?
Nu nu este.Si eu am un calculator la bunicamea si nu imi mergea metinul si am instalat palca video sia pai a mers
Salut!
Păi ce jocuri nu ți le suportă?
1. Faci un test aici http://www.systemrequirementslab.com/cyri
2. Actualizezi driverele cu DriverPack Solution, Slim Drivers, 3D Chip, Device Doctor (toate acestea sunt gratuite, însă folosește NUMAI unul, de preferat primul).
Click pe Start> Run, scrii dxdiag, click pe Display și vezi ce scrie la Direct X Features.
3. Probleme tehnice, poate au schimbat bunicii tăi placa sau poate s-a ars ceva la ea și tu ai OnBoard și pe aceea o folosești acum.
4. Îți dă vreo eroare, ceva mesaj?
Deci jocurile le-am scris mai sus; Si cand intru in Metin 2 imi zice "Sorry, your PC dont support 3d graphics..." Nu mai stiu ce. Si bunicii mei nu au cum sa schimbe placa ))))))))))))))))))))))
La DirectX features imi zice la toate Not avalabile
Adică, nu ai placă video sau nu o recunoaște, ar trebui să fie OnBoard, doar dacă e arsă după cum am zis.
Mai fă ceva:
Click pe Start, Run, scrii mmc devmgmt.msc, dai dublu click pe Display Adapters și vezi ce-ți afișează (ceva model).
Dacă-ți dă vreun semn ceva, click dreapta și Update Driver.
Nu pățești nimic dacă iei DriverPack Solution.
Dacă nu ai placă video, atunci va trebui să cumperi una Nvidia sau Ati, de care dorești tu, de aici poți alege http://www.emag.ro/placi_video/sort-priceasc
Ce placa video ai? Ce jocuri ai incercat sa joci? Da exista un buton de unde poti sa dai ON/OFF 3d... sau cel putin ceva de genul. deschizi start-ul, intrii in "run" si scrii "dxdiag". Apesi pe tabelul "display " si vezi acolo ce placa video ai. Cauti pe google driverele, le instalezi si gata.
Poate ca jocul si-a schimbat niste servare si ni-i permite windows-ul. Poate ca este si de la placa video.Bafta!
Daca nu stii de ce ai mai raspuns?
Nu am placa video instalata. Nu stiu cum niaba. Jocurile sunt Metin2. Microvolts. S4League