| pHe0Nix a întrebat:

Buna TPU am o problema,nu stiu de la ce e cred ca de la net,sau browser-am incercat cu toate tot asa face
De exemplu sa zic ca intru pe mozilla,sau chrome,sau explorer ORICE,intru pe eMAG sa dau adauga in cos unui lucru, HOPA ma opreste si zice : The server's security certificate is not yet valid
Va rog ajutati-ma nu mai stiu ce sa ma fac, am reinstalat windows de 30 de ori azi si tot asa face,am dat rr la modem,tot asa face,am schimbat versiuniile de browsere, tot asa face, PLSS AJUTOR FUNDA

Răspuns Câştigător
| mutascu a răspuns:

Salut vezi ca nu e setatata data corect la calculatorul tau

| pHe0Nix explică (pentru mutascu):

Am rezolvat, merge mersi mult, mai am o problema, cand deschid pc imi arata asa
Windows XP Professional
Windows XP professional
Windows XP Professional
Am intrat in start/run/msconfig/boot.ini si alea 2 dinjos nu pot sa le sterg sa nu mai arate optiuniile alea,
nu apare remove /delete cum le sterg, sa booteze fara sa dau enter?

| mutascu a răspuns (pentru pHe0Nix):

Asta inseamna ca ai 3 sisteme de operare instalate... cand o sa instalezi din nou sistemul de operare va trebui sa formatezi partitia pe care se afla acele sisteme

| pHe0Nix explică (pentru mutascu):

Lasa,am rezolvat fara formatare am cautat pe net si uite ce trebuia sa fac
sa merg in MY computer/click dreapta/advanced/la ultimu dau settings/edit/si de acolo sterg 2 linii alea cu windows xp care nu functionau, ok am dar restart, am mers in C:/ si aveam 2 Windows,
Windows si windows 1-am sters windows 1 si am ramas doar cu 1 acum merge si nu mai trebuie sa dau enter, intra direct da mersi oricum

3 răspunsuri: