Dupa aceea, pot sterge fila? ca sa eliberez spatiu
sau trebuie sa ramana acolo
Dupa ce ai terminat si merge bine Windowsul, poti sterge ISO-ul cu care ai lucrat. Si elibera fisierele temporare. Plus sterge dosarul de backup al Windowsului vechi cu cleanmgr.
Am reusit intr-un final sa dau update.
Multumesc mult ca mi au mai dat sfaturi pe parcurs!
Probabil fișierele de sistem sunt compromise, cel mai indicat ar fi sa reinstalezi Windows-ul pe curat, folosind un stick bootabil creat cu Rufus.
Dacă nu te pricepi, iti pot explica în detaliu cum trebuie procedat.
Poate incerca in-place upgrade. Adica ruleaza kitul de instalare direct din Windows. Dar pentru asta build number trebuie sa fie mai mare sau egal cu build number-ul cel deja instalat.
Adica versiunea de Windows poate avansa sau ramane aceeasi, dar nu poate retrograda.
Iar un kit de instalare fara updateurile integrate (la zi) se pune drept retrogradare.
Deci, tehnic, daca obtii de la Microsoft un ISO cu o versiune superioara, poti face in-place upgrade cu ea. Inca o data: cel putin 20-30 GO liberi pe C:
La o cautare rapida pe Google dupa eroare sunt o multime de solutii care pot fi incercate insa nici una garantata 100%.
Tind sa cred ca cea mai simpla solutie si care functioneaza garantat 100% este un clean install - pentru ca eroarea pe care o primesti inseamna ca instalarea curenta este compromisa.
Am uitat sa precizez ca am exclus problemele legate de hardware.
FloFlorentina întreabă: