Pai de la setari fie adaugi alt cont de gmail. Sau potis a dai o resetare totala. Ce xperia mini este, xperia x10 mini sau xperia mini simplu?
Xperia mini x10...
Nasol rau de tot. trebuie o resoftare prin metoda neoficiala. Daca vreis a imi spui, daca esti de acort, ca te ajut. Inca ceva, aici e curiozitate. Sub baterie, pe eticheta aia pe telefon e un cod de forma 10w** sau 11w** sau 12w** unde * sunt cifre. Uite un exemplu 11w03 sau 10w52 sau 12w15. Is doar exemple. Imi poti furniza acel cod, d aca vrei... Cu resoftarea, ti-am zis.
Scuze dar scrisul de pe baterie e sters nu pot sa vad ce scrie si ce ar insemna metoda neoficiala?
Metoda neoficaala adica nu e ce ade la poducator. Oricum nu va anula garantia. Si nu de pe bateriae, cid e sub baterie, adica pe eticeta de pe telefon. Nu cea de pe baterie. Aia imi va fi utila, daca vrei si tu, dupa, s a pui un android gen 2.3. Oricum, ca sa il poti folsoi cu 2.1, treubie neaparat aceasta metoda neoficiala, cum am mai spus.
Nu ai mai spus nimic. id meu este ca si user-ul. Cand ai timp, si daca vrei, zici