404 - Not found înseamnă că pagina pe care vrei să o accesezi nu există. Cel mai adesea genul ăsta de erori indică o eroare în site şi nu o problemă la calculatorul celui ce îl vizitează. Deci nu, nu e de la tine - doar e buşit site-ul.
Problema e ca un roman a intrat si a facut ceva rau pe Cheat Happens si de aceea Romania nu poate intra pe Cheat Happens. (A scris ceva in genu mai demult pe site )
funda ?
Buna
La mine merge! Cred ca la tine este o problema, dar nu stiu care ar fi aceea! Oi avea un virus sau vreo problema la calculator! Dar mai incearca, poate pana la urma mergee! Daca nu, atunci ar trebui sa chemi pe cineva sa rezolve problema!
Sper ca te'am ajutat Succes
E de la ei...stiu mai multi care nu pot intra pe el. Asa ca nu-ti fa griji, cauta alt site asemanator
Daca ai avut cont acolo, s-ar putea sa ai bann pe ip! contacteaza administratorul! trimite un mail cu orice problema pe aceasata adresa chris@cheathappens.com
Salut, da este de la serverul lor
Cred ca in cateva zile o sa isi revina sau a picat serverul lor de tot sau mai e posibil sa fi gresit tu adresa . Posibil si ca s-au mutat
Pai de obicei cand spune asta inseamna ca site-ul a fost sters sau a avut vreun virus ceva asa mi s-a spus funda?