| DemQuestions a întrebat:

Am o tableta Serioux S704Tab luata de la eMag.ro, am instalat CCleaner pe ea apoi nu stiu cum am facut dar i-am dat restart, a intrat in bootloop. Nu o pot trimite la garantie pentru ca i-am spart sticla de pe display si na, a iesit din garantie.
Intrebarea me este:
Exista vreo metoda sa o re-aduc "la viata"? Am incercat sa ii dau wipe to factory settings, dar tot asa ramane.
Daca stie cineva de unde as putea sa fac rost de firmware ar fi excelent.
Multuu~

3 răspunsuri:
| andyeyes99 a răspuns:

Singurele dispozitive care le mai poti aduce la viata daca le-ai omorat sunt cele de la Samsung cu ajutorul programului odin. Cred ca trebuie sa te duci la un service gsm, mai mult de 20 de lei nu cred ca o sa iti i-a pentru o resoftare. Sper ca te-am ajutat.

| mihai69 a răspuns:

Tu nu te duci să reclami geamul spart, ci nefuncționarea tabletei. Nu ar trebui să crezi că nu ți-o repară până nu întrebi.
Oricum, despre „firma" Serioux nu prea am auzit de bine în ceea ce privește tabletele.

| AdrenalinTm a răspuns:

Sa o readuci la viata nu prea mai poti eventual o resoftare tear ajuta probabil dar de obicei LUCRURILE CHINEZESTY o data iesite din garantie le duci la recilat si da ca merge resoftata no sa te mai tina prea mult deci fa-o si vindeo cele de la Samsung o MICA GAMA din toate tabletele are mica smecherie un program obin odin nu stiu exact cum ii zice