| IoNuTz96 a întrebat:

am primit un stick de la RDS, pentru internet, se numeste DIGI NET MOBILE 3G TEHNOLOGY, si desigur locuiesc in sibiu, in apropiere de centru. Ok, cei de la firma au zis ca, acest stick Huawei are un software care se instaleaza singur cand introduci stikul in PC, deci am instalat acest programel http://imageshack.us/photo/my-images/33/27729241.png/ pentru configurare, am setat Codul PIN al cartelei care se introduce in Stick, ok toate bune si frumoase dar cand sa ma conectez la net... nimic!, nici o linie de semnal. Am zis "ce naiba ca doar sunt intr-o zona de acoperire, e imposibil sa nu am semnal". Deci nu stiu, cred ca trebuie sa umblu pe la setari sa setez chestii, dar nu ma pricep, asa ca va cer ajutoru, care mai are un astfel de modem si astfel de software, rog frumos sa ma ajute cu configurarea lui, dau funda si vot, mersi mult :D

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Păi așa este.Din câte știu viteza maximă este de 128 de Kb și asta dacă ai noroc, de aia îl dă gratuit la abonamentele de internet de 100mb download, plus că stoucul e limitat, Eu de 6 luni aștepr după unul și am primit sufletu dar nici nu îmi pare rău ca nu îl am că am noroc că îl am pe cel de Vodafone. Apropo nu te-ar interesa stikul? Dacă da ia te rog legătura cu mine la 0728003840 că eu vreau să dau abonementul din lipsă de rentabilitate, nu mai am la ce îl folosi.Succes.

| Gas a răspuns:

Daca stai intr-o casa cu pereti grosi ii aproape inutil stickul happy Si eu am primit unul dar cred ca o versiune mai veche il am de vreo 2 ani si foloseste un alt software decat ce ai tu dar viteza este relativ similara, in jur de 50kilo. Eu l-am primit gratuit pentru ca am cel mai mare pachet de la ei, dar daca zici ca tu si platesti pentru el eu zic sa te duci sa le spui sa si-l bage in fund. Apropo tot din Sibiu sunt si eu dar mai la margine big grin spre V @.

| IoNuTz96 explică:

Pff pana la urma am reusit sa conectez dar viteza super slaba, numa daca misc laptopul prind 10kb/sec, groaznic nu pot cauta nici macar un site, atunci cand apare semnal imi creste viteza si mi se aprinde un beculet pe stik, cand dispare semnalu mi se stinge beculetu, pana acum nici macar 5 secunde nu a stat beculetu aprins si deja a disparut semnalu, deci e super slab, ce naiba zic astia ca cica e tehnologie 3G, pe dracu tehnologie 3G, cum naiba in Sibiu sa nu prinzi net pe digi mobil, lol ce prostie, pe harta lor de pe site arata ca semnalul inconjoara tot sibiul si localitatiile din jur angry, ca ma duc si le fac circ acum, ca nu paltesc degeaba bani, si eu nu pot sa deschid nici macar un site angry.

| IoNuTz96 explică:

Infine nu stiu ce sa zic, eu il pastrez poate imi va fi de folos odata si odata tongue mersi pentru raspunsuri

| RefresHAllecs a răspuns:

Ieu am un stick tot de la RDS simi prinde si 4 MBPS pe secundawinking

| Crisan_Sorin_1985 a răspuns:

Si eu am de la ei de 2 ani si merge foarte rau, l-am luat ca era gratis dar in ultimul timp am doar o line(aveam 3) la semnal si nu prea merge cred ca o sa renunt la el si la abonamentul de 39 de lei ca nu se merita