| GaBByzZuuuuuu a întrebat:

Buna TPU am probleme cu netul nu pot sa-mi iau net prin cablu din anumite motive eu acum am stick de la DIGI dar nu-mi mai merge aproape deloc de o luna si vreau sa-mi iau o alta sursa de internet mai buna ce as putea sa-mi iau?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva bun e si scump in mobilitate.Eu am facut tot pachetul de la Orange. Tv+internet+telefonie 133 de lei. Ai tv o luna la pret de 20 si ceva de lei, internet cu 50 de giga la viteza reala de 5-6 MB/s, dar telefonia este cu optiunea de nelimitat in retea, sms nelimitate nationale, 1000 MB internet si 500 de minute internationale pe fix si mobil. optiunea de la telefon este pantera 16 deci asta e cea mai scumpa din pachet.Cum trebuia lunar sa imi incarc si tel si tv-ul plus ca aveam net slab de la Vodafone cu doar 500 de MB trfic, mi s-a parut ok sa platesc tot acest pachet lunar si gata. Scump dar bun la tara.Nu ramane decat sa incerci, eu am de la ei de trei luni si internetul zbarnaie desi sunt in regiune joasa. Daca te hoatarasti iti dau numarul sa suni la ei. Chestia e ca trebuie sa renunti la alte abinamente de tv si tel.Sau daca ai telef in Orange poti migra cu numarul de la prepay la abonament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu uit, internetul se numeste fix pentru acasa.Iti da un router wirelles super, bagi cartela in el si ai net. Datorita faptuli ca e fix pentru acasa, nu te poti muta cu routerul la mai mult de 100 de metri de casa.