O parere foarte buna, mai ales noaptea acele leduri se vad bine atasate de schitele la roata.Si poti punesi la coarne, si la schelet. Oricum ilegal nu este deci am o parere buna si recomand.
Sper ca ti-am fost util, fundita?, pardon fundoiul?
Eu voi pune pe schelet, si probleme cu politia nu am. Ca nah eu zic ca e mai bine, ca ma vad soferii.
Si fundoiul daca ai noroc il primesti maine
Ok,dar daca vrei ai putea sa pui si pe roti benzi cu baterii, ar arata super.Sau altfel de becuri, ca oricum se invart si creaza cam acceasi senzatie.O seara buna
Pe roti am pus niste becuri care se prind de valva, expre de la magazin, se aprind cand merg. Banda nu am cum sa pun pentru ca banda consuma 12V si nu am cum sa pun ditamai acumulatorul intre spite. si vine 1gk in plus. =)
Mai da-mi idei ce sa ii pun pe ea te rog. Faza e ca eu sunt pasionat de tuning, doar ca mai sunt 3 ani pana voi putea sa tunez ca lumea, nu biciclete.
Multumesc!
Sa pui si niste globuri, cateva crengi de brad si Craciunul a venit. Daca te opreste Politia te pune sa le dai jos.
)))))) Maxima.
Se mai intampla Nu ar fi prima data.
Ai putea sai pui,daca nu i-ai pus,GPS,kilometraj,camera video, am vazut la unu niste tobe faine care le-apus la o bicicleta tunata fara motor, dar nu stiu nimic, de unde le avea, sau daca erau facute de el.Am avut si eu 6 biciclete, acum mai am 4, dar nu pre-a le-am tunat,la la una singura i-am pus kilometraj, si bine inteles ca le-am mai pus becuri, portbagaj si alte lucruri obisnuite.
Nu stiu daca te-am ajutat prea mult, cam atat stiu eu, poate mai vin altii cu idei
Kilometraj am, semnalizari, Am de gand sa dau semnalizarile jos pentru ca nu am unde sa pun acumulatorul.
Nu am de gand sa pun tobe ca deja o dau in nesimtire o fac de o tona. gps e inutil, mai bun e un suport de telefon si camera video, ai gps pe telefon deci nu mai iti trebuie.
Ok,cum crezi tu cai mai bine pentru. bicicleta ta.O seara buna!
Faza cu ledurile nu ar fi rea noaptea pentru ca te va face mai vizibil soferilor
UchihaEmiko întreabă: