anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am sa va pun mai multe intrebari la care va rog sa ma ajutati: Sunt nou pe youtube, daca dau un like dau un dislike trebuie sa platesc? sad
Daca mi-am facut cont pe Google trebuie sa platesc?
Ce inseamna cand cineva te cumpara pe hi5?
Cum pot pune o imagine de fundal din PC la Google?

9 răspunsuri:
| BeibiiC a răspuns:

La primele 2 intrebari pe pot ajuta si eu, pe contul de youtube, cand dai like sau dislike, nu platesti absolut nimic la fel si la contul de Google, sunt absolut gratis. In schimb, pe hi5 chiar nu stiu, cred ca e un fel de joc stupid scos acum nou pe hi5. Sper ca ti-am fost de ajutor happy

| Lipsa47 a răspuns:

Chestia cu youtube e totul gratuit...
Iar ca sa iti pui imagine de fundal la google trebuie sa ai cont.Iar undeva in stanga jos "cand esti logat" scrie schimba imaginea de fundal dai acolobig grin

| BLADEMATE99 a răspuns:

Nu, pe youtube nu se plateste nimic, si nici la google sa iti faci cont si nu poti pune o imagine de fundal la Google.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bun venit in comunitatea youtube! Sper sa-ti placa! Acum, sa-ti raspund la intrebari.

1. Nu, nu trebuie sa platesti. Poti da like si dislike cat vrei, fara sa platesti vreo taxa.
2. Nu trebuie sa platesti daca ti-ai facut cont de google. Desigur cred ca e posibil sa donezi daca vrei, dar nu e necesar.
3. Nu sunt sigura, nu am mai intrat pe hi5 de ani buni :)).
4. Uite aici: http://godessdiana88sex1.blogspot.ro/......oogle.html

Bafta!

| George175 a răspuns:

Pe youtube nu trebuie sa platesti nimic chiar daca dai like sau dislike

| MisterToast a răspuns:

Ce tâmpenii spui. Omule, cum să plătești pentru că dai un amărât de like/dislike?

| Deky a răspuns:

Nu platesti nimic frate nici pe youtube nici pe hi5 nici pe googlelaughing oricand cand trebuie sa platesti pe ceva site, iti apare sa introduci date, cont de card si alte treburi

| herbil6 a răspuns:

Nu platesti nimic pe YouTube sau Google doar timpul pe care il pierzi happy LA fundal pui selecteaza alta imagine si gata bafta

| Allleecs a răspuns:

Nu trebuie sa platesti daca dai Like sau Dislike in Legatura cu contul google nici la acela nu platesti.K sa pui o imagine dai pe Browser si alegi imaginea pe care tio doresti sper sa-mi dai funda