| Iustina17 a întrebat:

Am scapat din greseala o picatura de suc pe laptop.Voi ce ziceti se poate strica si de la o picatura sad?

Răspuns Câştigător
| DragonTM a răspuns:

O singura pata nu il va strica, dar daca se mai intrampla aceasta intamplare mai bine:
1.Il stingi imediat.
2.Il scoti din priza(in cazut in care este la incarcat)
3.Asteapta sa se usuce acel strop(30 min)

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai tu nu esti acolo? s-a stricat sau nu?

| Iustina17 explică (pentru suntserios):

Acum merge, dar stiu ca am mai facut o bocana de genul atunci am varsat apa pe masa si a ajuns si la laptop si dupa 2 saptamani s-a stricat...

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu se întâmpla nimic, mi s-a mai întâmplat si mie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OMG, serios?! Nu patesti nimic daca stropesti touch pad ul. De cate ori am varsat ceva pe toch pad sau pe tastatura si nu s a intamplat nimic. Daca varsai in interiorul laptopului sau pe incarcator era mai grav.

| valentin75 a răspuns:

Salut! NU se intampla nimic, sunt testate inainte sa fie scoase pe piata; bine, nu trebuie pus la dus! O picatura nu ii face nimic!

| forthewicked a răspuns:

Eu am vărsat o dată ceai pe toată tastatura, și încă merge fără promblemelaughing

| coolboy22 a răspuns:

Da se poate, dar dacă acum nu a pațit nimic înseamnă ca nu e invincibil. Ai grijă de el ca nu se acceptă la garanție dacă găsesc urme de lichid în interior.

| Cataa_Catalina_1994 a răspuns:

Nu big grin. Depinde unde a cazut. Daca pe tastatura sau pe capac nu are nimic big grin. Daca nu a ajuns in interiorul laptopului e de bine big grin

| Iustina17 explică (pentru Cataa_Catalina_1994):

A ajuns in zona unde touch-padul, dar am sters repede...

| PisicutzaTha192 a răspuns:

Nu ti se strica daca vei curata pata repede

| Junyor_Aurelian_1980 a răspuns:

Nu se strica da depinde unde la-i scapat daca la-i scapat pe incarcator e de rau.Dar ai grija in continuare si vezi ce faci pe viitor sa nu se mai repete.