| CezaraEM a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutorul vostru! De cateva zile imi apare in lista de mesaje, o conversatie cu 2 fete (prietene de pe Facebook) in care eu nu sunt, ci doar X si Y!
I-am dat "detele conversation", "archived", i-am dat X si tot degeaba, nu scap de ea! Si una din fete care apare pe conversatie, mi-a zis ca la ea nu apare aceasta conversatie!
Nu stiu ce sa ii fac! Vreau sa dispara :O e super enervanta, pana acum cateva zile nu o aveam!
O fi de la Facebook? Ce se intampla? Ma puteti ajuta cumva? Va rog, dau funda! kiss

16 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca dai X se arhiveaza conversatia, adica se comprima intr-un fisier-arhiva si se pastreaza acolo.
Ca sa-l poti sterge definitiv, trebuie sa dezarhivezi, dupa care DIN MENIU alegi stergerea intregii conversatii.

| CezaraEM explică (pentru Bula):

Am dat si X si delete coversation si DEAGABA! Nu merge broken heart

| Bula a răspuns (pentru CezaraEM):

Am scris mai sus:
X arhiveaza conversatia, nu sterge.
Daca l-ai arhivat deja, trebuie dezarhivat si atunci stergi.

| GdX a răspuns:

Schimba de urgenta parola contului si securizeaza-l cu numarul de telefon. De asemenea poti sa anunti la Facebook problema.

| untu a răspuns:

Inseamna contul dvs. este spart de hackeri!

| Printesa10TM a răspuns:

Schimba parola si anunta problema la Facebook.

| CezaraEM explică (pentru Printesa10TM):

Am facut-o deja, dar degeaba! Nu stiu ce se intampla!

I-ai anuntat si pe cei de la Facebook?

Daaaaaaa tocmai le-am trimis mesaj acum cateva ore! Dar nimic...e total enervant sa vad conversatia aia mereu in lista Facebook!

Nu poti totusi sa o ignori?

Ma enerveaza sa o vad mereu acolo, pana acum cateva zile nu era! :-( nu stiu ce are...de nu merge! sad Ughh....as putea, dar o apara acolo pentru totdeauna?

| Printesa10TM a răspuns (pentru CezaraEM):

Acele persoane- le ai in lista la prieteni?

Da da le am. Tocmai acum vorbeam cu una din fetele care apare pe conversatie si mi-a zis ca la ea nu apare absolut deloc! :O ciudat nu?
Ma gandeam sa fac alt Facebook, dar puii mei.....am poze faine aici si multe like-uri (si nu prea imi pasa de asta, dar whatever) si multe chestii.

| Printesa10TM a răspuns (pentru CezaraEM):

Iti apare in lista de mesaje, ignor-o poate dispare. E foarte ciudata situatia.

Da imi apare si da, este extrem de ciudata! Nu stiu ce se intampla, n-am virusi, nu umblu pe Facebook aiurea, nu stiu ce sa zic!
Poate dispare, sa speram. Poate este o eroare de la Facebook, umbla astia la site si e prea aglomerat, cred!
Merci oricum kiss apreciez ca ai stat sa vorbesti cu mine despre asta!
O seara faina!

| CezaraEM explică:

Parola nu are cum sa fie sparta, e foarte grea, este inventata de mine! :-) Si am schimbat-o de 3 ori...
Am anuntat la Facebook, dar n-au facut nimic.