| Alle15 a întrebat:

Buna TPU.Am si eu niste exercitii la tehnologica si nu ne-a predat lectia si ne-a dat exercitii de pe o culegere si nu le stiu. Exercitiile suna astfel:
1.Definitia calitatii produsului
2. Enumerati 3 drepturi ale consumatorilor
3. Ce este OPC-ul?

Nu avem nici carti si nu ne-a predat.Cine ma ajuta ia funda! Si votik!

Răspuns Câştigător
| BlackCatEye a răspuns:

2. dreptul de a fi protejat, dreptul de a fi informat, dreptul de a fi despagubit
3. opc-reprezinta organizatia pentru protectia consumatorului
1.calitatea reprezinta notiunea atribuita produselor ce satisfac necesitatile consumatorului, ce au o prezentare foarte buna la un pret scazut
Sper ca am ajutat. daca consideri ca e cel mai bun raspuns poti sa-mi dai fuda plzz?
happy

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

1.Calitatea: este ansamblul de proprietati si caracteristici ale unui produs / serviciu care îi confera acestuia aptitudinea de a satisface necesitatile exprimate sau implicite.

2.cons. au 7 drepturi fundamentale( ti-e iti trebuie numai trei! ):*dreptul de a fi protejati impotriva riscului de a achizitiona un produs sau de a li se presta un serviciu care ar putea sa le prejudicieze viata, sanatatea sau securitatea ori sa le afecteze drepturile sau interesele legitime.*dreptul de a fi informati complet, corect si precis asupra caracteristicilor esentiale ale produselor si serviciilor, astfel incat deciazia pe care o adopta in legatura cu acestea sa corespunda cat mai bine nevoilor lui, precum si de a fi educati in calitatea lor de consumatori *dreptul de a fi despagubiti pentru prejudiciile generate de calitatea necorespunzatoare a produselor sau serviciilor, folosind in acest scop mijloacele prevazute de lege

3. Oficiul pentru Protectia Consumatorului- organ de specialitate cu urmatoarele atributii :* desfasurarea de actiuni de control pentru asigurarea cerintelor de securitate si/sau de
conformitate a produselor şi serviciilor
* desfasurarea de actiuni de control în scopul protectiei drepturilor şi intereselor
economice ale consumatorilor la furnizarea de produse si servicii, inclusiv servicii de interes
public şi financiare.
*rezolvarea reclamatiilor consumatorilor

| Alle15 explică:

Mss mult BlackCatEye ai raspuns la toate intrebarile puse de mine si meriti Funda! FELICITARI!

| BlackCatEye a răspuns:

Ms mult de tot love struck Si mult succeswinking noua ne-a dat asta anul trecut si n a fost greu
p. s :si profesoara noastra de tehnologie e imposibila si are o gura foarte mare laughing oricum mersi mult de funda happy

| kUuKii a răspuns:

1)Calitatea este un concept care se utilizează în toate domeniile vieții economice și sociale, însă care prezintă caracter subiectiv și care are semnificații particulare pentru domenii sectoare, funcțiuni sau obiecte specifice.

2)Dreptul la informare,
DREPTUL LA SATISFACEREA CERINTELOR ESENTIALE DE VIATA
Dreptul la siguranta.

3) Oficiul pentru Protecţia Consumatorului

Succes:*

| Kiko a răspuns:

DEF: Calitatea produsului sunt cerintele care satisfac clientul. atat stiu. La noi urmeaza sa ne predea drepturile consumatorului fundita?

| Ics a răspuns:

Drepturi : dreptul la satisfacerea cerintelor esentiale de viata

dreptul la siguranta

dreptul de a fi informat