Da pentru ca la router poti sa conetezi cabluri si apoi bagi calbu in laptop/calc.La partea cu viteza depinde de laptop semnalul de la router si conexiunea.Mie uneori cand merg prin alte parti imi merge mai greu prin calbu.si imi merge mai repede prin wireless. oricum da mai rapid e prin cablu dar merge bine si wireless-ul
Routerul e mai convenabil.Ai optiunea cu conectare pc prin cablu si pentru laptop ai si acoperire wireless in caz ca vrei sa te plimbi prin casa.
Aa deci pot si prin cablu si prin wireless la laptop? am inteles ca e mai bine prin cablu ca da viteza mai mare la internet. asa este?
Am inteles ca o sa aiba aceeasi viteza daca il conectez prin cablu.dar problema e ca trebuie sa ma duc la aia de la care am internetul sa mi-l configureze?
Da pentru ca la router poti sa conetezi cabluri si apoi bagi calbu in laptop/calc.La partea cu viteza depinde de laptop semnalul de la router si conexiunea.Mie uneori cand merg prin alte parti imi merge mai greu prin calbu.si imi merge mai repede prin wireless. oricum da mai rapid e prin cablu dar merge bine si wireless-ul
Andrei1124 întreabă: