Ai nevoie de un router. Se gaseste in comert, nu ar trebui sa coste mai mult de 40-50 de lei.
Te duci la ei si isi dau un aparat pui cablu principal in el mufa apoi adaugi pc-uriile sau daca ai laptop cumperi un aparat wirles, desigur prima oara vb cu operatorul de net nu fa singura de astea
Conexiunea cu un singur cablu se face cu ajutorul unui router (adica cel care primeste informatia de la RDS si o transmite prin intermediu wireless, mai pe scurt: wireless-ul este raspunsul la intrebarea ta)
Daca doresti un router bun recomand DIR-615 de pe eMAG, transportul este gratuit si vine in 2 zile cel mult (cu fan courrier).
Eu am un DIR-615 l-am primit intr-o stare impecabila si acum mai este functional. Singura problema ar fi puterea de emitere a wirelessului dar daca este doar o camera sau doua despartitoare nu este o problema.
Daca nu stii cum sa il instalezi sau sa-l montezi te rog da-i reply direct aici cu id-ul tau de mess si te voi ajuta. Succes!
Pui DD-WRT pe el si poti modifica puterea de transmisie lejer.
Ai 2 metode :
1. unu din calculatoare il faci server
2. cumperi un switch
pentru metoda unu am nevoie de mai multe informatii despre OS si componentele din comp
pentru 2 ai instructiuni in cutia switch-ului
Ai nevoie de un router, bagi cablul de la net in el si din el scoti vreo 4 sau 5 cabluri cu net. viteza nu e afectata