...nu stiu exact dar poate cand ai deschis internet explorer ai dat allow pop ups, si asta poate duce la afisarea unor reclame! ...reinstaleaza internet explorer si ar tr sa iti mearga! dar sincer treci pe un alt browser, eu folosesc chrome si este de 3 ori ma rapid ca explorerul. fara sa exagerez
Pai mai intai trebuie sa-ti descarci un firewall Zone alarm de exemplu de aici http://www.zonealarm.com/security/en-us/trialpay-za-signup.htm si apoi iti trebuie si un utilitar care sterge toate COOkiurile si fursecurile urmaritoare, curata registri, hard discul cum ar fi Advanced system care pe care il gasesti aici http://romania-inedit.3xforum.ro/......ro_V3_7_3/ Urmareste instructiunile de lansare program din pagina! Pentru moment cam atat! Si daca mai face trebuie sa facem o devirusare!
Foloseste Firefox si Google Chrome. Nu ai niciun motiv practic sa folosesti IE, este incet (chiar enervant de incet pe langa Chrome) si ceva mai prost organizat.
Internet Explorer este învechit merge mai greu şi reclamele îţi apar non-stop. Dacă nu ai observat, în orice site pe care intri îţi arată o "publicitate" ca să downloadezi un browser nou pentru că cel curent (Internet Explorer) este prea învechit. De aceea îţi sugerez că ar fi bine sa downloadezi Google Chorme, nu are viruşi şi merge foarte bine!
Sper că ţi-am fost de ajutor!
XoXo.;*
Nu folosi internet explorer. Sfatul meu este sa folosesti google chrome.Nu am probleme cu el. E cel mai tare.Scrie la google "Download google chrome"... sper ca te-am ajutat... funda?
Intra pe google si scrie ``Download Opera``. Da-i pe prima si da-i acolo download.Salvezi unde vrei in calculator, apoi il instalezi si gata . E mult mai bun si mai rapid ca Internet Explorer si nu se umple repede de virusi ca si Explorer... Funda, daca nu cer prea mult ?
Ia-ti opera si nu o sa ai probleme. problema e ca tu ai instalat tolbarele care ti le da cand iti instalezi sau downloadezi jocuri iti spune daca vrei sa le instalezi poti sa bifezi casuta sau nu. daca o bifezi o sa iti instalezi toolbarul. inca mai studiez chestia asta...
Pai trebuie sa folosesti neaparat internet explorer? nu este foarte avansat in blocarea ferestrelor popup, si cu reclamele umbla la bara de unelte.eu folosesc internet explorer numai pentru tv online in rest mozila. sper ca te-am ajutat.bafta
Pai trebuie sa iti bagi internet mozila firexox sau opera... pentru. asta trebuie. schimbat windos-ul... funda?
Faza e alta: Internet Explorar e destul de invechit si chiar daca poti salva paginiile in fisierul tau (pe care ti-l alegi tu) se blocheaza ingrozitor dupa o perioada de timp. Eu iti recomad sa-ti tragi Mozila FireFox. Pentru ca eu il folosesc si laptopul meu nu suporta multe programe ca se blocheaza si pentru mine e foare bun. :]
Eu ti.as sugera sa schimbi browserul, descarca mozilla firefox care e sigur si usor de folosit. eu il folosesc de multi ani si n.am avut niciodata probleme
Baiete su andrey si am raspuns pentru problema ta:si eu aveam asemenea probleme. dal x si daca ai bari de suspensie dai la mod standard