Bună.
Da, se poate.
Te duci pe profilul prietenului respectiv, și pe partea stanga unde arată prietenii lui, sub lista lui de prieteni scrie " Sugerează-i prieteni ", " Scoate din lista de prieteni " și " Denunță/blochează această persoană "
Și tu apeși pe " Scoate din lista de prieteni ".
Atât!
Pa-pa.
Da.Intri pe profil si sub lista lui de prieteni din stanga,, Scoate din lista de prieteni".
Da poti intri in lista de prieteni si undeva in dreapta scrie:Sterge sau ceva de genu'.Dai pe ala si gata. Sper ca te-am ajutat. FUndita? xoxo
Normal. Intrii pe wallul prietenului si o sa vezi jos undeva in stanga "Unfriend" si apesi pe ala :*
Da.Selecteaza persoana care vrei s-o elimini si jos dupa poza ei si cativa din prieteni scrie "scoate din lista de prieteni"si da-i click.
Da
dai pe profilul lui si mai jos scrie (dupa prieteni ) Sugereaza.i prieteni si un rand mai jos Scoate din lista de prieteni dai acolo si gta
Da mergi la account apesi pe edit friends si in dreptul fiecarui persoane este un x apesi pe x-ul persoanei care vrei sa stergi
Contu Meu-Editeaza Prieteni si acolo in dreptu fiecariu prieten e un X dai acolo si te intreaba ''Esti sigur ca vrei sa stergi acest prieten?'' si dai ''Da''
Da!
Dai la "CONTUL MEU" dupa care la "EDITEAZA PRIETENI"
si pe care vrei sa-l scoti ii dai X "X"-ul apare intr-o parte la prietenul respectiv
FUNDa?
Nu. doar daca intri pe contul celui care vrei sa-i scoti acel prieten. fundita?
Simplu.
Mergi la prietenul la care vrei sa'l scoti de la prieteni.
Mergi la el jos la profil si scrie Unfriend.
si dai click.
Fundaa?
Te duci pe pagina prietenului respectiv si respectiv si acolo pe pagina de coperta scrie,, prieteni" ( adica esti prieten cu el/ea) duci sageata acolo dar nu apesi ci doar ti sageata acolo, apoi apare o listuta unde scrie. elimina din lista de prieteni" si apesi acolo. si gata. FUNDA?
Clodmod întreabă: