Nu vreau sa te dezamagesc, dar este un telefon mult mai varza decat SAMSUNG galaxy 5 care e mult mai ieftin si vine cu android 2. 1 care se poate upgrada f usor la 2. 2 froyo si are procesorul mai bun decat Motorola, si muult mai varza decat LG optimus one care e cu 1-2 mil mai mult decat samsungu` mentionat mai sus, vine cu android 2. 2 froyo, si este dovedit ca e mai slab decat ele, uitete pe youtube la reviewuri/teste sa vezi fpsu de pe motorla si de pe celelalte 2 dar probabil tu vrei cu tastatura glisanta (cele 2 Samsung si LG au acceleromentru, deci la intoarcerea telefonului ai tastatura qwerty pe ecran, presupun ca sti) singuru lucru la care le bate este camera.
Este un telefon care in afara de cartofi pai si sarmale. face de toate si stie de toate.Eu unul l-as cumpara fara nici o retinere, mai ales ca telefoanele Motorola sunt renumite pentru faptul ca sunt compacte si solide! Succes!
@UNfriendLY
vreau cu tastatura glistanta pentru ca am mai avut 2 LG-uri (KP501 si KU990) care aveau tastatura QWERTY pe ecran si am vrut un telefon cu Android si tastatura glisanta QWERTY