| KingOfShadow a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare sau mai multe deci care windows e mai bun pentru jocuri xp sau vista? ( 7 nu merge pentru pc meu ) si alta intrebare ar fi daca instalez xp se instaleaza automat si internetul sau trebuie sa il fac eu iar exact cum am facut cand am primit modemul. aceeasi intrebare si pentru vista
funda

5 răspunsuri:
| Zangetsu a răspuns:

Alegi in functie de ce placa video ai, daca ai placa video ce suporta maxim direct x 9 mergi pe xp, direct 10 windows vista, direct x 11 windows 7.
si modemul va trebui reconfigurat dupa instalare.

| horia2012 a răspuns:

Resursele de care are nevoie Vista sunt similare cu W7. Numai daca pui Windows Vista Home Basic. Asta ar putea rula pe PC-ul tau. Dar trebuie sa faci rost de driver-ul video.
-Daca pui XP, trebuie sa faci exact cum ai primit modemul.
-Si pentru Vista la fel.
Depinde si de modem (clicknet, GSM).
-Daca nu te ajuta calculatorul,
poti ramane la XP.
-Dar poti incerca. Nu ai nimic de pierdut, dar incearca sa faci rost de un
Vista Home Basic.

| dracu14 a răspuns:

7 este cel mai bun pentru jocuri, dar iti trebuie un pc bunicel, vista mananca mai multe resurse decat 7 si nu este la fel de performant de jocuri, xp este un windows invechit, multi zic ca e bun pentru jocuri din cauza ca au pc-uri vechi si xp trage din rap 300-400 mb fata de 7 care trage 600-700 mb
jocurile mai depind foarte mult si de memoria ram, procesor si placa video
spune-mi ce pc ai...

| KingOfShadow explică:

2.70 ram 2.50 mghz procesor placa video e slabuta nVIDIA 7025 nforce 630... deci pentru jocuri imi recomandati xp nu?

| addybaku a răspuns:

Nu e o idee buna sa iti pui Vista, e un Windows cam prostut. Strange niste banuti si dati update la calculator, Windows 7 este cel mai bun pentru jocuri! happy