| copilfardeminte40127 a întrebat:

Am si eu o intrebare: vineri imi ajunge acasa tableta prin curier si nu stiu cum se procedeaza. Trebuie sa o tin la incarcat 12 ore si apoi sa o folosesc? Vreau mai multe sfaturi de la cei care detin tablete: jocuri, intretinere etc.

Răspuns Câştigător
| ToțiPentruUnu99 a răspuns:

Pai si mie odata mi-a venit tableta prin curier... dupa ce iti vine tableta,o platesti apoi o tii la incarcat pana se incarca cu totul,depinde daca e ipad,o sa iti zica acolo la inceput cu setarile,te descurci tusi in legatura cu jocurile,o sa ai app store unde iti descarci ce vrei tu,daca nu gasesti de exemplu ceva la rubrica "ipad" cauta la "iphone" o sa vezi tu,daca e alta tableta,o sa poti sa iti descarci jocuri cu aplicatia google play,vezi tu si tot asa, trebuie sa il lasi la incarcat, te descurci, nu e mare chesti succes happy trebuie sa iti iei si husa, sa nu se strice

| copilfardeminte40127 explică (pentru ToțiPentruUnu99):

Buna! Multumesc pentru raspuns. Tableta nu este una foarte scumpa. http://www.altex.ro/......ndroid-4-0

Husa care se potriveste cu tableta asta ( este una pe care o poti folosi si ca suport) se gaseste foarte greu insa nu ma las pana nu o cumpar. E important sa am si husa din cate am inteles pentru ca se loveste/zgarie destul de repede. Si deci, o sa o incarc pana e 100% si apoi e numai buna de folosit. si inca o chestie: unii spun ca nu trebuie sa o las sa se descarce de tot, altii spun ca e indicat. Tu ce parere ai? Mersi mult inca o data pentru raspuns.

| ToțiPentruUnu99 a răspuns (pentru copilfardeminte40127):

Da asa ar trebui, si nici sa stai pe tableta in timp cese incarca nu e bine, pentru ca tot strici bateria happy

Ar trebui sa o las sa se descarce de tot sau nu? Nu inteleg din raspunsul tau. Multumesc mult!

Da trebuie, da daca e pe la 10% sau 5% ca sa nu se inchida de tot, poti sa o pui la incarcat si sa o lasi pana la 100% sa nu te joci in timp ce se incarca.ok?

13 răspunsuri:
| hp8510p a răspuns:

Mai,curierul nu are nici-o treaba cu tableta ta...il doare in cot...Tu cand primesti tableta si o aprinzi iti intra automat intr-un meniu s-o setezi(adaugi un cont google, te conectezi la o retea wifi, doar daca vrei, dai skip la toate astea daca vrei). Tableta are cam 50% baterie cand o primesti.O folosesti pana se descarca la 5-10% si o scoti de la incarcat cand este la 100%.Nu trebuie sa-i mai formatezi bateria pentru ca se strica

| ladydaianne a răspuns:

Trebuie să o laşi să se descarce de tot, apoi o pui la încărcat. Dacă nu, o să-i distrugi bateria.

| copilfardeminte40127 explică (pentru ladydaianne):

Vine incarcata prin curier? Eu credeam ca e stinsa si trebuie sa ma descurc eu. El doar o aduce, ia banii si primeste semnatura. happy

| copilfardeminte40127 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, mi-au fost de mare ajutor. Astept cu nerabdare sa imi ajunga tableta. Imi cer scuze ca a trebuit sa aleg un singur raspuns castigator! O zi buna sa aveti!

Pe cine ai ales castigator... daca nu sunt eu nu e nimic da cine e? Curiozitate

Buna. Ciudat, dar mie imi arata ca eu am ales raspunsul castigator ca fiind a lui ToțiPentruUnu99, adica tu. Tie nu iti arata? Raspunsul tau a venit primul si a fost si de ajutor, de aceea l-am declarat ca fiind castigator. Multumesc mult pentru sfaturi.

Cu placere..mersi si pentru funda, ma bucur ca te-am ajutat big grin

Da unde trebuie sa ma uit ca sa vad dacam am primit funda ta? Ca nu stiu
happy

Gata,stiu unde happy