In momentul in care ajunge la 100% si se restarteaza calculatorul, scoate cd-ul cu windows-ul si o sa mearga. Mi s-a intamplat si mie de cateva ori la diverse persoane si asa o sa rezolvi repede. Bafta!
In mod normal atunci cand se aprinde calculatorul in urma restartului esti intrebata daca doresti sa continui,sa apesi un buton.(adica sa reiei pasii pe care tu i-ai facut deja,doar ca BIOS-ul nu e atat de destept sa realizeze ca tu ai mai facut odata operatia aia) Nu trebuie sa apesi nimic, astepti sa apara logo-ul windowsului. Daca totusi continua singur fara sa apesi tu ceva, verifica tastatura sa nu aiba vreun buton blocat. Deci, formatezi partitiile, dai restart apoi nu mai apesi absolut nimic.
Suffarstar degeaba mi.l ia din nou.nu am nici un buton blocat si nici de tastatura nu m.am atins
Atunci ti-l booteaza automat. dupa ce isi da restart, intra in BIOS si pune sa-ti booteze de pe HDD, nu de pe CD. Si o sa-ti mearga.
Sau daca nu, chiar incearca sa scoti CD-ul imediat cum si-a dat restart, iar cand iti apare acea imagine de la windows (dupa ce trece de screenurile cu bios etc) baga iar CD-ul (desi nu prea recomand metoda asta, incearca prima)
Succesc!