Verifica Caps Lock, ca o data cand am dat pe Caps Lock il loc de m, n, b imi punea 1, "?
Sau schimba tastatura. Sau poate e o problema din Windows. Mai cauta pe Google problema ta, ca poate vei gasi ceva care sa te ajute!
Cunosc problema. Pe laptop ai o tasta "Fn". Tine apasat pe tasta respectiva iar apoi(tiinand apasat in continuare) apasa tastele Insert,Home, Delete, End. Daca nu se rezolva problema mai apasa odata aceste 3 tasta fara sa tii apasat butonul "Fn".
Se poate sa se fi stricat acum depinde de ce windows ai tu ca si eu mi-am bagat acum windows 7 si am avut o problema cu tastatura.
Dar cred ca PetreConstanta are dreptate.
Http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t543321.html
Vezi ce scrie pe aici si poate te ajuta. Bafta!
Iubita.si eu am patit la fel am agitat unpic am invatat butoanele si in maxim 4 zile si-a revenit
N-am rezolvat nimic, ba din contra, mi-a murit definitiv laptop-ul, sau mai bine zis, hard-ul lui.Mi s-a spus ca se poate sa fi fost si din cauza ca deja hard-ul nu mai functiona cum trebuie but anyway...nu-i sigur.
Ba man cred ca tia cazut ceva apa suc sau bere ceva ca asa mi-a cazut si mie si nu mia mai mers m-am luat alta wireless deci pe drk imprumuta de la prieteni sau ia-ti alta nou alta solutie nu ai prietene
Ti-as sugera cumpararea nuei noi tastaturi sau reformatarea pc-ului poate fi de la windows(imi pare rau daca nu te-am putut ajuta ^^)