| ℬaby a întrebat:

Bună, TPU!

Am şi eu o mică problemă. Ce pot face în cazul în care sunt blocată pe facebook? Nu mai pot posta niciun fel de comentariu sau ceva pe wall. Ce pot face în acest caz?

Chiar am nevoie să postez pe wall, pentru că am o pagină de care trebuie să mă ocup.

Dau fundă celui mai folositor răspuns. happy

10 răspunsuri:
| CrissuCristina a răspuns:

Mi s-a intamplat asta, dar nu am facut nimic.Asteapta putin si se vor debloca singure.winking

| alextotal a răspuns:

Salut. Asteapta ti se va debloca cam in 5 zile.

| ℬaby explică (pentru alextotal):

A trecut o lună decând sunt blocată.

| SoloPC a răspuns:

Facebook in data de 10 Ianuari se va inchide si se va deschide dupa 12 ore maxim o zi pentru ca sunt foarte multi care nu folosesc conturile de facebook si tin o gramada de memorie degeaba.
cred ca deja a inceput sa curete din ei dac anul ai mai intrat de mult pe facebook

| ℬaby explică (pentru SoloPC):

Aha. Dar eu sunt blocată cam de la începutul lunii decembrie.

Nu cred că are o legătură.

| SoloPC a răspuns (pentru ℬaby):

Poare ai facut tu ceva ai injurat pe cineva ori cineva a vrut sa iti sparga contul si a reusit. sterge nr de telefon din profil id. pentru ca daca vreau sa iti sparg parola ma uit la tine frumos la ce nr de telfon ai si il introdul in loc de parola. sau fil preferat sau cartea preferata.

| Danutsyk a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine...
Eu am facut un alt cont pe facebook si vorbesc dupa acela(Sau las comentarii gen)
Te-au banat pentru ca ai facut publicitate paginii tale pe pozele altor pagini...
Trebuie sa astepti putin pana te vei recupera(eu am patit odata asta e a doua oara)
Succes!

| Gabitzuu_9957 a răspuns:

Pai trebuie sa astepti un termen pe care ti l-au indicat cei de la Facebook si apoi poti posta ce doresti tu. Am patit si eu I don't want to see

| kidutssu a răspuns:

Pai...posteaza cu o poza s-ar putea sa mearga.