| UffleUFK a întrebat:

Buna TPU :)
Am si eu o micuta problema...

Vreau si eu sa strang multe like-uri la poza de profil de pe FB, dar nu stiu cum :( Stiu multe fete care strang mia de like-uri in 2 ore, iar eu in 2 ore am strans vreo 15 like-uri :(
Stie cineva vreo solutie?

Cine vrea sa ma ajute, va rog, sa dea like aici:
https://www.facebook.com/....../photo.php

Multumesc anticipat, va rog sa nu radeti, dau inapoi :)
PS: Sper ca intrebarea mea sa se incadreze la "TIMP LIBER"

15 răspunsuri:
| vaporwave a răspuns:

Uh, probabil arata bine? sau au multi prieteni in lista? chiar nu te-ai gandit la asta pana acum?

| UffleUFK explică (pentru vaporwave):

Am 300 ele 400.
Sunt in grupuri cu skinm de like, sunt si eu in aceleasi grupuri.
100 si ceva de prieteni comuni...

| vaporwave a răspuns (pentru UffleUFK):

Probabil arata mai bine

Lol. -_- Daca isi pun poze topless, cu tatele lor si cu o jumatate de buca inseamna ca sunt frumoase sau ca arata bine?
Daca eu imi pun poze in care zambesc si arat ca sunt fericita, inseamna ca sunt urata? -_-

A, da? isi pun poze topless? vrei sa te cred? pana nu vad, nu cred. ce clasa ziceai ca esti? eu zic sa nu mai exagerezi, oricum
uneori in viata trebuie sa accepti adevarul, tipo cu avatar grunge de pe tumblr

Extraordinar. Daca nu ai de gand sa ajuti, get out the way.

Am incercat sa te ajut, ti s-au dat enspe mii de explicatii cum ca de ce alea au mai multe like uri ca tine, dar nu accepti nici una si cauti alta in continuare
intrebarea era oricum una idioata de la inceput

Atunci de ce ai venit aici sa raspunzi la o intrebare idioata? laughing))
In plus, nu ti-am cerut explicatii, ci solutii laughing
Intrebarile idioate (asa cum le numesti tu) ajung la raspunsuri idioate (ceea ce mi-ai dat tu) laughing Deci in concluzie, ai fost aici degeaba.

| Anna121 a răspuns:

Si cu ce te ajuta aceste like-uri?laughing

| UffleUFK explică (pentru Anna121):

Sincer, cu nimic... Chiar daca am 14 ani, nu imi convine totusi ca toate fetele din clasa sa aiba 200-300 si eu 15...

| Anna121 a răspuns (pentru UffleUFK):

Sincer, nu conteaza cate like-uri ai, sa nu-mi zici ca tu vorbesti la scoala cu colegele tale despre numarul de like-uri de pe facebook.

| UffleUFK explică (pentru Anna121):

Eu nu, ele toata ziua...

| BlackArt333 a răspuns:

Exista un grup, pe Facebook "Publicitate, nimic altceva" unde poti da link si spui ca dai "back" care inseamna ca da-i si tu like la poza de profil. Si exista si generatoare... dar eu nu le am cu d-astea... sper ca ti-am fost de ajutor!

| Zambilicii12 a răspuns:

Buna!
Draga Viviana, crezi ca daca ai sute de like-uri pe facebook, castigi ceva? Scumpa, frumusetea nu se masoara in like-urile primite! happy
Colegele tale care au 200-300, probabil ca au mii de prieteni pe facebook!
Dar daca doresti sa ai si tu atatea, roaga persoane din lista ta de prieteni sa-ti dea like sau posteaza link-ul pozei tale in grupurile alea de pe facebook care sunt create special pentru asta! happy

| MadamSpanacus a răspuns:

Pai,fețele alea probabil sunt populare, și nu înțeleg de ce e așa important să ai like.urî, dacă ai prieteni adevărați nu le pasă de câte like.urî ai tu, eu am 200, și n.am făcut nimic, unii strâng, alții nu, nu poți face nimic, de cât să iei hack