Persoana respectiva probabil si-a dezactivat contul de ask.fm si o data ce isi dezactiveaza contul, nu va mai fi vizibila intrebarea pana cand isi reactiveaza contul. Daca nu si-a dezactivat, atunci a primit report din cauza ca este o intrebare sub forma de publicitate/reclama.
Da, poate fi din mai multe motive. Si faza cu dezactivarea contului, eu stiam ca dispare doar numele de utilizator, dar intrebarea ramane postata sub forma de anonimat.
Se ascunde intrebarea daca isi dezactiveaza contul pana in momentul cand se reactiveaza.
Eu stiu ca atunci dupa ce am vazut intrebarea, am intrat la el pe profil si era activat dar intrebarea nicaieri.
Dar oricum dacă vrei din nou să știi blogul respectiv. Cere-i acelui prieten al tău. Da pot fi mai multe motive cum zice și RaresTPUro.
Asa voi face.
S-ar putea și asta să dea report cineva și un admin să o șteargă deși nu văd rostul. Dar întreabă-l pe acel prieten care era blogul respectiv. Dacă se adună multe reporturi cred că va fi ștearsă.
Eu ma gandesc si la altcineva. De exemplu un fost prieten. Eu la acea intrebare am raspuns: ''De ce nu am avut si eu noroc sa gasesc un baiat cu o gandire ca a ta''. Si probabil a vazut si a dat report intentionat...
Da îmi pare rău. Există și uscături sau scursuri ale societății. Prea puțini și puține sunt normali din păcate. Mulțumesc mult de apreciere Floren3456.
Si eu multumesc pentru raspuns.
Da,poate,orice motiv ar fi bifat... Daca ask-ul ti-a gait raspunsul neinregula _cu toate ca nu era, dupa cum zici tu,) ti l-au sters.
Cam imi dau seama cine ar fi facut-o. dar asta e. mersi de raspuns.
N-ai pentru ce :3
anonim_4396 întreabă: