| Sparkii a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema am 1 placa de ram cu 1 gb ddr2 si cand o bag in pc imi cade windosul sad.Sa va zic prima imi intra in windous si stateam 2 3 minute si imi arata negru cu albastru. Dupa am reinstalat windosu si nu mergea nu intra windosul am scos rami si am bagat ram 512 si a mers dar windosul imi ia 100 si merge pc cu 400 ram si merge greu.Se mai poate repara placa de 1 gb ajutorrr dau fundacrying(Am reinstalat windosul de 2 ori cu 512 bag rami aia si cade windosu nici nu intra in el cand e sa intre in el isi da restart si dupa nu mai merge dupa iarasi sa il instalat. Ajutorrr dau funda

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Ori placa ram e defecta, ori are mizerie pe contacte sau in slot. sufla slotul fara placa ram conectata.
ia o radiera sau guma de sters, cum vrei sa o numesti si sterge contactele placutei ram. apoi cu mare grija, de preferat fara sa atingi contactele respective le cureti bine de tot si o conectezi. in cazul in care continua sa iti dea acel screen, placuta ram e defecta.

| gelu1970 a răspuns (pentru Sparkii):

Sorry nu pot accesa pagina

| Sparkii explică (pentru gelu1970):

File:///C:/Documents%20and%20Settings/Admin/Desktop/11056717_692122210898558_2013687010_n.jpg

| FanLenovo a răspuns (pentru Sparkii):

Incarca poza pe postimage.ro sau pe alte site-uri de photo hosting.

Nu putem vizualiza legaturile din PC-ul tau gen C://...

6 răspunsuri:
| FanLenovo a răspuns:

Nu suporta.

Vezi sa fie bagata bine placa, mai impinge in ea, chiar daca ti se pare ca ii bagata.

| Sparkii explică (pentru FanLenovo):

Lenovo cand am luat calculatorul asta placa aia a fost in el am mers cu ia pana acum cum sa nu suportelaughing)Daca incerc sa o bag imi este frica ca va cadea windosul laughing)