Salut, eu o sa vin in tara peste cateva saptamani si as vrea sa stiu daca cei de la RCS RDS iti baga internet cu modem wifi gratuit sau trebuie platit? In caz ca ai telefon fix, canale tv si internet cat platesti? Daca esti din Brasov mai bine ca acolo voi locui eu.
Nu, eu sunt din Bucuresti si am de la ei internet, cablu si telefon fix si dau circa 60-80 lei pe luna si am si modem
Dar venea gratuit cu instalarea sau ai platit o diferenta pentru el?
Sincer nu mai tin minte...il am de foarte mult timp si atunci eram si putin mai mica si chiar nu imi aduc aminte dar s-ar putea sa platesti nu stiu sigur
Pe laptop nu merge dar la calculator merge fara nici o problema ca i-am facut proba crezand ca s-a stricat modemul dar merge si chiar nu stiu ce sa-i mai fac ca sa mearga am nevoie urgenta de el dar la laptop
Nu are cum să meargă dacă modemul nu e și router wireless
Modem adica stik usb...pentru calculator am prin cablu, fir cum ii zice si pentru laptop am cerut modem stik dala si acum nu mai merge...nu am router wireless.ce nu inteleg eu e de ce nu mai merge pentru ca inainte mergea fara probleme
Modemul ăla stick e o placă wireless/wifi și primeai net de la un router wireless pe laptop
trebuie umblat la setări parolă la laptop sau la router
Am incercat si asta si degeaba...am umblat si la setari si nu merge
La setări în laptop sau unde?
Da la setari din laptop si am umblat si la cele de la modem si degeaba
Du-te la ăia de la rds să rezolve ei
UnchiulRamiz întreabă: