| Maria_Deny_1997 a întrebat:

Am si eu o problema ce ma deranjeaza, au venit niste prietene la mine si s-au logat pe facebook si mmi-a ramas id-ul lor acolo unde ma loghez. Si as dori sa le sterg pentru ca nu-mi comvine va rog frumos sa ma ajutati cu niste explicati.Dau fundita! :*

8 răspunsuri:
| SasNetRomania a răspuns:

Se poate sterge foarte usor.
1) selectezi cu mouseu emailul lor si apesi pe delete, daca nu merge faci asa
Intri in setari cauti istoric sau navigare si stergi parolele.

| Doctorfishadi a răspuns:

Nu cred ca merge!

| Dan193 a răspuns:

Firefox: Optiuni - Confidentialitate - "sa curatiti istoricul recent" - Tot - ok
Chrome: la capatul barei de navigare este o iconita, de obicei e o cheita(apesi pe ea) - optiuni - optiuni avansate(la capatul paginii) - stergeti istoricul - bifezi tot, si alegi optiunea tot timpul - ok

| Aron98 a răspuns:

Stergi istoricul, iti explic cum sa faci.
1. Sus in dreapta sub X de unde sa inchiz pagina apar 3 liniute una peste alta. Dai acolo si undeva mai jos de jumatate iti va aparea scrisul Istoric. (poti apasa si Ctrl+H ca sa fie mai scurta operatiunea);
2-Se va deschide o pagina unde sus in stanga scrie "Stergeti datele de navigare", dai click acolo si se va deschide o fereastra;
3-Acum ti s-a deschis o fereastra in care poti sa bifezi 8 alegeri. Tu o bifezi p cea unde scrie "Goliți datele salvate pentru completarea automată a formularelor".
4-Dai stergeti datele de navigare si s-a rezolvat problema.
Sper ca ti-am fost de folos.
Te pup :*

| lovethesky a răspuns:

Intra in istoric (da-i sterge-ti toate datele de navigare) si bifeaza toate casutele, apoi da-i delete si o sa dispara...
Succes!

| IuliaWd a răspuns:

Trebuie sa stergi tot istoricul

| dariadaria2002 a răspuns:

Maria_Deny_1997, id-ul lor nu se poate sterge pentru ca id-ul lor ramane in PC, tablet, telefon... Funda? {sper ca ti-am fost de ajutor}

| BitzaTha a răspuns:

Nu poti.