| mihaelabr a întrebat:

am si eu o problema cu internetul crying
mi se conecteaza/deconecteaza intruna (nu in fiecare zi dar cand il apuca il tine cam toata ziua happy )
cand face chestia asta(cu deconectatul ) arata jos in bara acolo un x rosu si scrie network cable is unplugged
am crezut ca este de la placa de retea si am schimbat-o; m-a tinut o saptamana fara sa-mi faca nicio problema si apoi iar a inceput
poate sa fie de la tensiune prea mare pe placa de baza sau ceva asemanator?
ce pot sa fac in cazul acesta?
va rog ajutati-ma daca stiti care este problema crying
multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| Andruşcă a răspuns:

Verifica cablul de internet. E posibil sa iasa din mufa si de aia sa pice. Daca cablul e bagat bine in mufa tu nu prea ai ce sa faci.

Da telefon la firma unde ai internetul si spune-le alora ca daca nu sunt la tine la us ain 48 ore sa vada care e problema renunti la serviciile lor. Dupa ce aud amenintarea asta o sa vina imediat la tine acasa si o sa se uite sa vada ce are(nici un furnizor de internet nu suporta sa-i plece clientii)."Inspectia" este gratuita. E foarte posibil sa fie din cauza retelei lor dar daca e de la PC-ul tau o sa-ti zica ei ce sa faci.

P. S Nu trebuia sa te apuci sa te apuci sa schimbi placa de retea!

5 răspunsuri:
| Miяu a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, mie mi-a spus ca sunt departe de sursa ( oh go on ) ( Sunt pe ClickNet )

De la cine ai internet?

| BlairWaldorf a răspuns:

Si eu pateam la fel. Scoate modemul din priza si baga-l dupa 30 sec.

| Gizăz a răspuns:

Poate e cablul de la net în parte rupt pe undeva. Caută.

| virusake a răspuns:

Asa imi facea si mie.
Problema era de la mufa. Schimb-o si vezi daca mai face asa. tongue

| mihaelabr explică:

Multumesc mult happy
o sa vb cu fratele meu si vedem noi ce facem
eu am net de la tv braila big grin
P. S. : cablul de la net pare ok la prima vedere crying