| andra999 a întrebat:

Am si eu o problema cu pc-ul. Mi-am schimbat windows-ul.Acum am windows 7. Nu imi mai merge deloc sunetul. In bara de jos ( langa ceas si data) imi apare un difuzor care langa el are un x rosu. Ce pot face? Fundta la primul raspuns bun!

6 răspunsuri:
| alabalaportocala2011 a răspuns:

Poate nu ai instalat bine drive-rele pentru placa de sunet.
Eu acum lucrez cu Ubuntu Linux și nu am folosit Windows 7, ci numai Windows XP.
Treci înapoi pe Windows XP cu SP3 că îți ajunge.

| MarYan00 a răspuns:

Incearca sa instalezi/reisntalezi driverul audio
http://download.cnet.com/......88600.html
bft:p

| ExpertCompanyGroup a răspuns:

Problema ta pare a fi driverul placii de sunet. Eu iti recomand sa folosesti programul de pe www.driveridentifier.com care iti va spune ce placa de sunet ai si iti da link si la driver. In cel mai rau caz, scoate programul Astra32 care iti scaneaza sistemul si iti spune cu exactitate marca si modelul placii de sunet. Pe baza acestuia ai mai multe optiuni, ori scoti de la producatorul placii de baza (daca e incorporata placa de sunet) ori de la producatorul placii de sunet (de exemplu Realtek sau Creative etc)

| Preotul a răspuns:

Instaleaza un driver audio.

| VintageRed a răspuns:

Dă click acolo pe difuzorul cu X... după aia vezi că ai un butonaş trage-l in sus si gata

| Andrada21 a răspuns:

Iti e pe mute! 1. Apoi da click pe difuzor. Da click pe casuta "Mute doar daca este BIFATA si apoi, cum a zis VintageRed mai jos, ridici aia cat de sus vrei sa iti fie volumul. si. Gata!