Start> incasuta de search scrie "msconfig" Vezi la General daca e Normal Boot, iar la Boot vezi sa nu fie bifat " No GUI boot"
Deci e pus pe Selective Startup (Load system services and Load startup items) si la Boot e bifat No GUI boot. Il debifez si dau un restart sa vad daca merge.
Da... Imi merge. Multumesc mult
Selecteaza Normal Boot, iar la Boot sa fie asa http://i.imgur.com/AeETEDn.jpg E foarte posibil ca atunci cand selectezi Normal Boot, o sa iti revina cum e in poza si la Boot.
Perfect. Mersi pentru funda, o seara buna.
Chiar daca ai dat repair virusul sta bine mersi pune avast free si scaneaza la bootare
Pai chiar Avast am. Si am dat scaneaza la bootare, a gasit virusul si i-am dat delete... Chiar daca scapasem atunci de virus, pc-ul de bloca daca rulam 2 aplicatii simultan, chiar nu stiam ce sa ii mai fac. Dupa ce am dat windows repair am scanat cu Bitdefender quickscan, Eset Norton online scan, si cu Avast (nu au gasit nimic). Acum nu stiu sigur daca am scapat definitiv de virus, dar imi merge mult mai bine.
Daca ti a gasit virus si era in windows ai dat delete si cred ca a afectat winowsul acum ca ai dat repaire e cazul sa ti mearga ok
Da...Cel mai probabil asta s-a intamplat.
Anonymus100 întreabă: