| lora3u a întrebat:

Am si eu o problema. La muzica. Cand vreau sa deschid un fisier muzica ...nu mi se deschide decat in winamp. Dar de la winamp mi se blocheaza pc-ul. Deci incerc sa evit programul asta. Dar in alt program, nu-mi merge. Nici macar in windows media player sad. la Proprietatile fisierului de muzica imi spune asa : type of file : MPEG Layer 3 Audio File. Open with : Unknown application. Ce sa fac?sad Merci frumos! si un Craciun de vis tuturor! pup :*

8 răspunsuri:
| Slavian a răspuns:

Incearca sa le deschizi cu softul VLC media player pe care il poti descarca aici: http://www.openwith.org/programs/vlc-media-player.
Daca problema persista, te rog sa ma contactezi.

| Laurentiuuu a răspuns:

Ia ti BS PLAYER si deschezi cu el
Succes!

| paulthegame a răspuns:

Ma uite ce trebuie sa faci :intai dai la butonul start, apoi dai add or remove programs apoi cauti wuinapul si il i dai remove urmezi pasi de dezinstalare si gata! daca ai probleme cautama id meu :paulthegame86.

| lora3u explică:

Tot nu merge sad. Windowsul abia mi l-am reinstalat! :-| M-am saturat sa instalez windowsul de atatea ori. Probleme mari nu-mi face...doar cand vine vorba de muzica sad

| lora3u explică:

Merci frumos ANONIM. Am revat problema cu Kantaris Media Player! Super tare programul. Hai va pup :*

| ѕнaмaη a răspuns:

Incearca cu BsPlayer. Ala sigur iti merge. Fundaa? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai doua obtiuni dai clik dreapta si dai open with si dai pe programul cu care sa deschizi sau dai proprietati si unde scrie open with apare mai departe de el un buton "Change" dai pe el si iarasi selectezi windows media player sau alt program care nu iti afecteaza PC... ori cum sfatul meu e sa reinstalezi Windows-ul si termini problemabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil lipsesc codecuri audio, eu iti recomand acest plaier gratuit si foarte cool http://www.panalu.net/2010/12/kantaris-media-player-cu-caracteristici.html incearca si ai savezi cum nu mai ai probleme, citeste articolul sa vezi ce mai poti face cu acest player