Cel mai bun e cel cu care vine telefonul preinstalat, deoarece e singurul care e optimizat pentru ce hardware ai.Succes
Daca telefonul iti merge bine de ce vrei sa-l pui pe butuci. aici in TPU in fiecare zi e cel putin un caz care a instalat un alt android mai nou si nu mai sunt capabili sa resusciteze telefonul. daca vrei sa intri in aceeasi linie fa-i un root si omoara-l. Bafta.
Nu ma gandesc sa fac asa ceva... vreau sa pun o versiune mai veche oficiala de pe site-ul official Samsung. telefonul merge binisor. mai bine mergea oricum pe 4.0.4. Root-ul kernel si toooaaate celelalte sunt niste prostii. nu as face asa ceva in viata mea. oricum. mersi pentru raspuns. si versiunile care l-am mentionat sunt cele care au facut parte din updateurile oficiale a acestui telefon. nu ma bag la root si romuri si toate astea.
Esti nebun?
Ai 4.1 si vrei sa treci la o versiune mult inferioara?
Plus ca versiunile noi sunt optimizate pentru performante ridicate.
Ok. Doar ca m-as duce pe 4.0.4 ca senzorul orizontal este dezechilibrat. In 4.0.4 aveam de calibrat senzorul orizontal dar in 4.1.2 nu mai am. Astept oricul update-ul la 4.2.2 care din cate am aflat va fi ultimul pe acest telefon.
Lavinia_Cristina_ întreabă: