| Vi1rus a întrebat:

am sistemul x64 si vreau un windows care sa se potriveasca, ce imi recomandati?

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Depinde de ce hardware ai, dar daca zici ca ai Pc ce suportă x64 subînțeleg ca ai un dual core Intel sau AMD și un 4 Gb ram minim, deci Windows 7 professional pentru office și chestii mai de precizie și Windows 7 home premium pentru uzul casnic. Obține o copile legală de aici:
http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Windows-7.shtml
Firma ce administrează și deține site-ul este parteneră Microsoft, deci e 100% originalul, și asta datorită Microsodft ce le-a făcut cadou o copie de Windows cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate a fimrmei ce are ca obiect de activitate creerea de aplicații pentru Windows și GNU Linux.
Nu uita să NU îl românizezi cu loadere și alte cretinătăți de-astea, ca este legal sa îl folosești în trial 120 de zile și apoi dacă știi ce să îi faci și un an, în trial, legal 100% și fara cretinătăți în gen seriale untilizate sau loadere.
Succes

| Vi1rus explică (pentru DeyCj):

Acum la moment am win 8 si merge bine, doar browseru chrome, orbitum imi fac figuri sad

| DeyCj a răspuns (pentru Vi1rus):

Dacă ai Windows 8 preinstalat(băgat pe gât de Microsoft) și ai logo-ul de Windows pe calculator ești condamnat la Windows 8. Dacă nu, poți resofta sistemul cu mențiunea să dezactivezi UEFI și sa regormatezi hardul din GPT în NTFS.Succes

| horia2012 a răspuns:

Daca ai 4 GB RAM, Windows 7 pe 64 biti.

| shannygelu a răspuns:

Windows 95

| calu011 a răspuns:

Daca ai min 2G ram vista sau WIN7 daca nu XP. FUNDA?