Cablurile de date nu sunt universale iar faptul ca acesta merge pe mai multe telefoane nu inseamna ca trebuie sa mearga si pe acesta.Chiar daca aparent se potriveste, mai sunt de facut unele modificari in mufa de pe cablu care intra in telefon dar asta poate sa o faca cineva care se pricepe. Cauta un cablu compatibil cu telefonul tau.
Intri in meniu telefonului la settings/phone settings/pc connection/bifezi mass storage si dai save
Probabil conectorul usb din telefon are o problema poate un pin este rupt sau deplasat
Daca bag firu merge incarcata bateria dar nu imi apare nimic legat de usb
Asta pentru ca la incarcarea bateriei se folosesc doar 2 pini iar pentru conexiunea usb sunt necesari toti dar mai poate fi si din soft-ul telefonului
Pai si ce sa-i fac? Nu cred ca softu are vreo problema.
Schimbata mufa din telefon. Ce model este cablul de date trebuie sa aiba o eticheta sau scrie pe el
Salut Ionut! Asa imi facea si mie! Uite pasii: Intra la setari dai setari telefon dupa dai la conexiuni PC si dupa dai stocare in masa! Dupa bagi cablu in telefon si in pc deblochezi telefonul si dupa il blochezi si iti arata mare pe ecranul telefonului "conectat"!
Am facut cum mii-ai zis si tot nu imi merge