| NuImiPasaDeTine a întrebat:

Buna TPU am un iPhone 3G iar de cate ori vreau sa downloadez ceva de pe appstore imi spune:utilizati id apple existent sau creati id apple iar eu aleg utilizati id apple existent scriu acolo id si parola iar cand dau OK im sa mai ma uit odata pe cont dau sa ma uit si acolo este totul in regula ce sa fac?
P. S. nu stiu cum se creaza un id apple asa l-am luat
acum intrebarea mea este ce sa fac si daca se poate sa imi dati si mie id-ul si parola voastra va rog sunt disperat nu stiu ce sa mai fac!

3 răspunsuri:
| miha90z a răspuns:

Pai cred ca e aceeasi poveste ca si la ovi store de la Nokia. adica trebuie sa iti faci un cont si te loghezi cu contul respectiv
uite link : https://appleid.apple.com/......ateAppleId

| Catalin_1945 a răspuns:

Intrii in app store dai clik pe o aplicatie freee sa o descarci o sa iti ceara cont dai sa creezi un nou cont dupa care completezi campurile de acolo cand ajungi la faza cu cardul pui none

| BlackOrangee a răspuns:

OKy Mihai... Daca ai spus ca asa ai luat telefonul e de rau. Intreaba persoana de la care l-ai luat, daca e din Apple shop du-te la ei si te rezolva happy Daca ai nevoie in continuare de ajutor da-mi un freind request si mesaj si te ajut! Have a nice day! Fundoooi?:O3