Pentru cele noua buline aplciatia se numeste: cumpara un telefon cu android daca vrei asa ceva. La ios nu ai asa ceva.
De la Apple: https://discussions.apple.com/message/16775450#16775450 nu stiu daca e sau nu asa. Dar poti sa pui parola la deblocearea ecranului...
Buna,nu stiu ce sa zic in legatura cu parola pentru ca nu am acelasi telefon dar ai mai pomenit de acea "aplicatie".Nu te trebuie descarcata, intra la setari, apoi lalocatie si securitate si va aparea "model", apasa acolo si iti va spune sa alegi modelul pe care il doresti.Pa!
Buna Debo, pentru a pune parola pe mesaje si pentru a-l bloca trebuie sa dai la setari, gasesti acolo securiti sau ceva gen si alegi desen parola sau pin Succes! funda?
Pai. eu am un telefon Sony Xperia, am si eu app aceea, este din sistem, la mine scrie "blocare cu glisare", cred ca nu este o app anume...
Pai. eu am un telefon Sony Xperia, am si eu app aceea, este din sistem, la mine scrie "model", cred ca nu este o app anume... Oricum cred ca o vei gasi la(la mine o gasesc asa) /Setari/Personal/Securitate/Siguranta ecran/Blocare ecran/(si aici sunt mai multe moduri cum sa-l bloc. ex:Fara, Glisare, Model, PIN, Parola)